po którymś posiewie. Zawsze najpierw robię posiew, bo już się nauczyłam, że objawów może nie być, a infekcja jestNa jakie dolegliwości? Pomogły?
reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Hmm, a u mnie w posiewie czysto, w badaniu gin ok, a nadal dyskomfort, lekkie swędzenie ..po którymś posiewie. Zawsze najpierw robię posiew, bo już się nauczyłam, że objawów może nie być, a infekcja jest
Myślicie, że warto kupić globulki na receptę, czy jednak coś łagodniejszego? Trochę nie do końca rozumiem dlaczego gin przepisała mi coś na receptę skoro nic jej zdaniem mi nie dolega… czy może być tak, że infekcja nie wyjdzie w posiewie?
Z góry bardzo dziękuję za rady .
a robiłaś chlamydia, mykoplazme i ureoplazma? Wymaz z pochwy, czy szyjki. Tak, może być ujemny jeśli dzień wcześniej coś stosowałam. Lub infekcja dopiero się zaczynała. Suchość jednak może też być wynikiem zaburzeń hormonalnych lub choroby autoimmunologicznej.Hmm, a u mnie w posiewie czysto, w badaniu gin ok, a nadal dyskomfort, lekkie swędzenie ..
Myślicie, że warto kupić globulki na receptę, czy jednak coś łagodniejszego? Trochę nie do końca rozumiem dlaczego gin przepisała mi coś na receptę skoro nic jej zdaniem mi nie dolega… czy może być tak, że infekcja nie wyjdzie w posiewie?
Z góry bardzo dziękuję za rady .
Nasturtium
Robiłam tylko wymaz tlenowy z pochwy.a robiłaś chlamydia, mykoplazme i ureoplazma? Wymaz z pochwy, czy szyjki. Tak, może być ujemny jeśli dzień wcześniej coś stosowałam. Lub infekcja dopiero się zaczynała. Suchość jednak może też być wynikiem zaburzeń hormonalnych lub choroby autoimmunologicznej.
Hormony miałam teraz ok, nawet estradiol w porządku- wcześniej był niski.
Jakie zaburzania immunologiczne mogą być przyczyną?
Nasturtium
A gynoflor? To zapisał mi lekarz po telekonsultacji, teraz zauważyłam . Jak czytam to wydaje mi się, że zaszkodzić nie powinien, a może pomoże....
Podziel się: