No to mogę Cię zapewnić, że jest to możliweDa mi nadzieję że jest to możliwe, że się udaje w takiej konfiguracji.
reklama
Dziękuję za twoja odpowiedzNo to i da się tak dostosować, zeby to dziecko miało możliwość się zadziać
Dziękuję za odpowiedź. Wreszcie jakas na tematNo to mogę Cię zapewnić, że jest to możliwe
Owulacja
Fanka BB :)
Zdrowa para koło 30stki uprawiająca reguralny seks co 2-3 dni ma rok na zajście w ciążę, a w każdym cyklu ma ok 30% szans
Owulacja
Da się zajść w ciążę z jednorazowego współżycia dzień po pozytywnym teście owulacyjnym czasem do tego trzeba jednak wziąć wolne z pracy
A robiłaś jakieś badania z krwi albo bierzesz jakieś wspomagacze? (Witaminy, wiesiołek itd.). Jak Twoja tarczyca?
A robiłaś jakieś badania z krwi albo bierzesz jakieś wspomagacze? (Witaminy, wiesiołek itd.). Jak Twoja tarczyca?
Ale wiesz ze nieplanowanych ciąż / wpadek tez jest sporo?Dziękuję za odpowiedź. Wreszcie jakas na temat
Koniczynka1
Ja mam pcos, mąż żylaki powrózka nasiennego, no ogólnie wiedzieliśmy, że może być ciężko w staraniach. Zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, gdzie seks był tylko 3 razy przez cały miesiąc i to jeszcze w okolicach 20dc, po prostu owulacja mi się przesunęła.
Moja przyjaciółka i jej mąż w pełni zdrowi - starali się prawie rok, uprawiając seks cały czas kilka razy w tygodniu.
Jakie z tego wnioski? Nie ma co patrzeć na innych
Moja przyjaciółka i jej mąż w pełni zdrowi - starali się prawie rok, uprawiając seks cały czas kilka razy w tygodniu.
Jakie z tego wnioski? Nie ma co patrzeć na innych
Moonstone
Moderator
Zaszłam tak w rok nie licząc biochemu po drodze i w pierwszym możliwym cyklu po porodzie wiec nie jest to niemożliweA proby wstrzelenia się w owulke to nie jest własnie bycie niewolnikiem seksu? To właanie wtedy myslisz o porach i liczysz, czy się wstrzeliliście.
Rybki albo akwarium. Bo póki co w jednym cyklu tylko faktycznie mogłoby się udac, w pozostalych bylas za daleko od owulacji.
Uprawiajac seks raz czy dwa w miesiącu, to może być cięzko zajść.
reklama
Owulacja
Twój men to strzelec wyborowyZaszłam tak w rok nie licząc biochemu po drodze i w pierwszym możliwym cyklu po porodzie wiec nie jest to niemożliwe
Podziel się: