ja ma inne pytanie od niedawna kocham sie z moim facetem i uzywamy prezerwatyw a mi sie wlasnie spoznia miesiaczka czy to oznaka ze jestem w ciazy prosze o odp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ma inne pytanie od niedawna kocham sie z moim facetem i uzywamy prezerwatyw a mi sie wlasnie spoznia miesiaczka czy to oznaka ze jestem w ciazy prosze o odp
Ale ja slyszalam ze nawet bez zadnego zabezpieczenia szanse na zakazenie sie wirusem hiv sa ok.10 %. To jakim cudem w prezerwatywie mialoby byc gorzej? A przez seks oralny byly tylko 4 przypadki zakazenia (na wszystkie na swiecie). Juz calkiem zglupialam- jedni mowia tak, inni inaczej i komu tu wierzyc.