reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty :)

Stefaa

Fanka BB :)
Miasto
Yroż
Dziewczyny prośba o burzę mózgów

coś dla mamy, taty, siostry, brata, teścia, teściowej, szwagra, szwagierki, dzieci!

reklama
stefcia:
kosmetyki wszelksiego rodzaju:perfumy, malodwidła, takie sa duze maski odzywcze do włosów 1l,lakiery do paznocki,kremy, balsamy,żel durex:-D
ksiązki, ubrania, płyty z muzyka, czasami ktos potrzebuje czegoś do domu(np koc, poduszki- są teraz takie cudowne), jakieś syropy z witaminami(np takie ziolowe)- czesto kupuje mojemu tatcie(bo ma świra na tym punkcie) lub babci - jest teraz dużotakich różnych suplementów ziołowych

Ja też często kosmetyki kupuję na prezenty, może to dlatego tez że sama uwielbiam dostawać wszelkie kosmetyki i perfumy. Tacie mojemu tradycyjnie książki o lotnictwie lub starym Szczecinie, ewentualnie historyczne.

Ja też często kosmetyki kupuję/daję...

a dla dzieci chciałam tablety... teściowa miała załatwić jakoś w orange, ale nie wyszło... a ja już upatrzyłam dla Natali plecak na nowy rok do 1 klasy, skoro i tak muszę kupić, to by dostała na Gwiazdkę, ale ten tablet mnie kusi i może się na niego zdecyduję, a najwyżej plecak na urodziny, i do Mateusza tak samo, choć n dopiero za rok do zerówki idzie... ale na stronce, na której bym brała jest od razu komplet, tzn. plecak + całe wyposażenie (kredki, zeszyty, teczki, itp) z tej samej serii, więc tym bardziej było by super :-)

a może macie cynk na fajny tablet za ok. 200zł-250zł, bo jak 2 bym musiała brać, to i tak 500zł wydam :baffled:

Skarpetki :-), hihihi ,my sie zawsze z moja mama smialysmy same z prezentów które dawaliśmy ,mama swojej polowce a ja kiedyś ex mężowi ,ze np było cos do ubrania lub właśnie kosmetyki i zawsze dodatek Skarpetki bo tego zawsze mało :-).

M kupiłam perfumy, dzieciom tym mniejszym pewno lego duplo,
moja mama zawsze nam zamawia kalendarze z naszymi zdjęciami,
strasznie fajne są

reklama
zna się ktoś na zegarkach ??

chciałam kupić męzowi na urodziny ale jaki?

hej :)

Stefa, mój mąż ma świra na punkcie zegarków! ŚWIRA!!!

ode mnie dostał w prezencie zaręczynowym. ale sam wybierał a ja płaciłam. :-D

ja do pomysłów prezentów dorzucę PORTWEL. (fajny, ładny skórzany, elegancki, uważam że to fajny jest prezent)

mój mąż w tym roku dostanie perfumy - bo na więcej nie zasłużył. :-p

Mikołaj dostanie klocki lego (choć NIEZNOSZĘ klocków lego!!! - boszzzzzz - wala sie to potem WSZĘDZIE!!!)

wogóle to mam problem z prezentami dla dzieci.

Bo po pierwsze:
1. mają dużo rzeczy,
2. po drugie - szybko im się wszytsko nudzi, i potem tylko się przewala z miejsca na miejsce, a ja słyszę "nie mam się czym bawić", "nudzi mi się" , i "nie mam co robić"!! :baffled::dry::cool:

u was też tak jest??

Do góry