reklama
stefcia:
kosmetyki wszelksiego rodzajuerfumy, malodwidła, takie sa duze maski odzywcze do włosów 1l,lakiery do paznocki,kremy, balsamy,żel durex
ksiązki, ubrania, płyty z muzyka, czasami ktos potrzebuje czegoś do domu(np koc, poduszki- są teraz takie cudowne), jakieś syropy z witaminami(np takie ziolowe)- czesto kupuje mojemu tatcie(bo ma świra na tym punkcie) lub babci - jest teraz dużotakich różnych suplementów ziołowych
kosmetyki wszelksiego rodzajuerfumy, malodwidła, takie sa duze maski odzywcze do włosów 1l,lakiery do paznocki,kremy, balsamy,żel durex
ksiązki, ubrania, płyty z muzyka, czasami ktos potrzebuje czegoś do domu(np koc, poduszki- są teraz takie cudowne), jakieś syropy z witaminami(np takie ziolowe)- czesto kupuje mojemu tatcie(bo ma świra na tym punkcie) lub babci - jest teraz dużotakich różnych suplementów ziołowych
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja też często kosmetyki kupuję na prezenty, może to dlatego tez że sama uwielbiam dostawać wszelkie kosmetyki i perfumy. Tacie mojemu tradycyjnie książki o lotnictwie lub starym Szczecinie, ewentualnie historyczne.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja też często kosmetyki kupuję/daję...
a dla dzieci chciałam tablety... teściowa miała załatwić jakoś w orange, ale nie wyszło... a ja już upatrzyłam dla Natali plecak na nowy rok do 1 klasy, skoro i tak muszę kupić, to by dostała na Gwiazdkę, ale ten tablet mnie kusi i może się na niego zdecyduję, a najwyżej plecak na urodziny, i do Mateusza tak samo, choć n dopiero za rok do zerówki idzie... ale na stronce, na której bym brała jest od razu komplet, tzn. plecak + całe wyposażenie (kredki, zeszyty, teczki, itp) z tej samej serii, więc tym bardziej było by super :-)
a może macie cynk na fajny tablet za ok. 200zł-250zł, bo jak 2 bym musiała brać, to i tak 500zł wydam
a dla dzieci chciałam tablety... teściowa miała załatwić jakoś w orange, ale nie wyszło... a ja już upatrzyłam dla Natali plecak na nowy rok do 1 klasy, skoro i tak muszę kupić, to by dostała na Gwiazdkę, ale ten tablet mnie kusi i może się na niego zdecyduję, a najwyżej plecak na urodziny, i do Mateusza tak samo, choć n dopiero za rok do zerówki idzie... ale na stronce, na której bym brała jest od razu komplet, tzn. plecak + całe wyposażenie (kredki, zeszyty, teczki, itp) z tej samej serii, więc tym bardziej było by super :-)
a może macie cynk na fajny tablet za ok. 200zł-250zł, bo jak 2 bym musiała brać, to i tak 500zł wydam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Skarpetki :-), hihihi ,my sie zawsze z moja mama smialysmy same z prezentów które dawaliśmy ,mama swojej polowce a ja kiedyś ex mężowi ,ze np było cos do ubrania lub właśnie kosmetyki i zawsze dodatek Skarpetki bo tego zawsze mało :-).
lenka21*
2+3 = MY
Sklep plastyczny dla dzieci - farby do twarzy, zabawki kreatywne
mojemu m to głównie ciuchy kupuję
mojemu m to głównie ciuchy kupuję
so_happy
Fanka BB :)
z zegarkami nie pomoge,
ale są fajne kalendarze na prezenty
Fotokalendarze na 2013 rok - Fotokalendarz z Rossmann na cały rok!
ale są fajne kalendarze na prezenty
Fotokalendarze na 2013 rok - Fotokalendarz z Rossmann na cały rok!
reklama
mamartusia
Fanka BB :)
zna się ktoś na zegarkach ??
chciałam kupić męzowi na urodziny ale jaki?
hej
Stefa, mój mąż ma świra na punkcie zegarków! ŚWIRA!!!
ode mnie dostał w prezencie zaręczynowym. ale sam wybierał a ja płaciłam.
ja do pomysłów prezentów dorzucę PORTWEL. (fajny, ładny skórzany, elegancki, uważam że to fajny jest prezent)
mój mąż w tym roku dostanie perfumy - bo na więcej nie zasłużył.
Mikołaj dostanie klocki lego (choć NIEZNOSZĘ klocków lego!!! - boszzzzzz - wala sie to potem WSZĘDZIE!!!)
wogóle to mam problem z prezentami dla dzieci.
Bo po pierwsze:
1. mają dużo rzeczy,
2. po drugie - szybko im się wszytsko nudzi, i potem tylko się przewala z miejsca na miejsce, a ja słyszę "nie mam się czym bawić", "nudzi mi się" , i "nie mam co robić"!!
u was też tak jest??