reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty na mikołajki i święta

reklama
Ostatnia edycja:
Mój synek będzie miał prawie roczek, a też mam dylemat, bo wiadomo, że maluch nic z tego nie zrozumie, co najwyżej zdjęcia kiedyś zobaczy. Ja uważam, że można kupić coś bardziej na przyszłość, na pewno w ciągu całego przyszłego roku się przyda, a nie patrzeć tak ściśle na wiek dziecka. Przynajmniej ja tak zrobiłam z rodziną, bo każdy mnie pyta co kupić. Więc "zamówiłam" takie praktyczne rzeczy, które i tak planowałam kupić jak np. rowerek czy huśtawkę albo jeździk czy jakieś fajne klocki. Bo to na pewno wykorzystam, a i przy okazji zaoszczędzę.

A jeżeli już konkretnie na ten moment dla dziecka to rzeczywiście fajnie chyba coś pamiątkowego kupić.

Moja cora ma 7 miesiecy dostanie bembenek fisher`a na mikolajki i jakas karuzele grajaca z dzwiekami zwierzat a takrze przytulanke miasia z kolysankami

... dla trzymiesiecznego malucha kupilabym ubranka... albo mate do zabawy-bo to sie zawsze przyda ;)
...
zabawek nie chcialabym juz dostawac od nikogo... bo zanim moja coreczka skonczy roczek, uzbiera mi sie karton ...i co ja pozniej z tym zrobie !???:eek:

... ksiazeczki i roznego rodzaju gry dla maluchow -sa jak najbardziej widziane :tak:

(acha: najbardziej co mnie wpienia ,to zlota bizuteria dla maluchow !
nie kumam ,jak mozna 3-6 miesiecznym dzieciaczka zakladac branzolety i przekuwac uszy ... :/ )

Niektórzy rodzice mogą wątpić, że to jest w ogóle możliwe. Jednak istnieje kilka prostych sposobów, dzięki którym dziecko wyciszy się i przygotuje do spania, a tym samym zmęczeni rodzice będą mogli spędzić razem trochę czasu i co najważniejsze się wyspać.

A jednym z najlepszych jest właśnie muzyka, która sprawi, że twoje dziecko się uspokoi i wyciszy. Dźwięki takie jak bicie serca matki, z którym dziecko jest zaznajomione od czasu poczęcia, dźwięki przyrody, czy niekonwencjonalne dźwięki działając na maluchy - jak dźwięk suszarki, czy odkurzacza dostępne na Snie Bobasa pozwolą Ci na spokojne przetrwanie każdej nocy!

Płyta zawiera:

1. BICIE SERCA

2. DESZCZ

3. LAS NOCĄ

4. SZUM MORZA

5. ŚPIEW PTAKÓW

6. RZEKA

7. SUSZARKA

8. ODKURZACZ

Zachęcamy do zakupu!!! Odwiedź naszą strone SEN BOBASA I wypełnij formularz zgłoszeniowy. Jesteśmy dostępni również na allegro!!!

WITAM !
Jestem mama Iwonka(1,2 roku) i zastanawiam sie jaki prezent sprawil by dziecku w tym wieku najwieksza radosc, jednoczesnie chcialabym aby zabawka ta rozwijala nowe umiejetnosci. macie jakies pomysly?

Zależy co lubi Twoje maleństwo, ja uważam, że książeczek nigdy za wiele :-) Ale ja mojej Natusi, która jest w podobnym wieku kupiłam klocki drewniane i takiego osiołka do skakania:
KONIK OSIOLEK DO SKAKANIA piłka skoczek HIT SEZON (1325702707) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie cymbałki też są fajne:
CYMBAŁKI Z MŁOTECZKIEM! , BOBORAJ, GDAŃSK (1324607028) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam też:
http://allegro.pl/interaktywny-multidomek-edukacyjny-pianinko-klocki-i1324740320.html
http://allegro.pl/eichhorn-kostka-edukacyjna-z-klockami-sorter-piase-i1311951051.html
http://allegro.pl/edukacyjny-samochod-piesek-telefon-klocki-w-wa-i1335771045.html
http://allegro.pl/super-zabawa-fontanna-z-pileczkami-na-zjezdzalni-i1325185383.html
Ale ostrzegam, że ta ostatnia zabawka (zjeżdżalnia) jest dość głośna :-)

Daj znać jak coś wybierzesz :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiłam swojemu synkowi stolik edukacyjny.

CHICCO 67259 STOLIK EDUKACYJNY KLOCKI MUZYKA BALON (1326631471) - Aukcje internetowe Allegro

kupiliśmy też taki bratanicy męża i do teraz się nim bawi a ma już ponad 2 lata.
Jak poszukasz np na allegro to znajdziesz wiele więcej rodzajów tych stolików a jak lubi jak jej czytasz to może książeczka też będzie dobra :-0
Ja również szukam prezentów na święta :-)

http://allegro.pl/ikea-ukladanka-edukacyjna-kolejka-mula-gratis-i1335245855.html#gallery
a ta zabawką mały się lubi bawić najbardziej

Ostatnia edycja:
Do góry