takanatalia
Zaciekawiona BB
mam ale wirtualnie
czekam i drżę, czy przesyłka dotrze na czas
czekam i drżę, czy przesyłka dotrze na czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam sie co do prezentów.dodam że jeszcze możesz kupić książeczkę i mu zacząć czytać.a to że się nie ucieszy z prezentu to nie ma nic to rzeczy.to są jego pierwsze świeta,i nie ważne czy je rozumie nie ważne że ich nie zapamięta.moja mała na świeta będzie miała 8miesiecy a ja jej tort zamówiłam w kształcie choinki z napisem "Pierwsze święta Olivkii".Jestem tak podjarana tym że spędzimy po raz pierwszy świeta!i też nie ważne że ona tego nie zrozumie,ale kiedyś obejrzy zdjęcia i zobaczy jak to było.pozdrawiamPrezent dla trzymiesięcznego dziecka to nie problem. I tak jeszcze nie za wiele rozumie, nie potrafi się bawic ani sie nie ucieszy z prezentu. Ja mam w tym roku wyzwanie bo Adaś w grudniu skończy 2 latka. Uwielbia dostawać prezenty, ale jak już mam wydać kasę to nie na kolejne autko które zaraz mu sie znudzi.
Proponuję mate edukacyjną (wybór jest ogromny), leżaczek (jeśli jeszcze go nie masz), karuzelkę do łózeczka lub jakieś ubranka.
zgadzam sie co do prezentów.dodam że jeszcze możesz kupić książeczkę i mu zacząć czytać.a to że się nie ucieszy z prezentu to nie ma nic to rzeczy.to są jego pierwsze świeta,i nie ważne czy je rozumie nie ważne że ich nie zapamięta.moja mała na świeta będzie miała 8miesiecy a ja jej tort zamówiłam w kształcie choinki z napisem "Pierwsze święta Olivkii".Jestem tak podjarana tym że spędzimy po raz pierwszy świeta!i też nie ważne że ona tego nie zrozumie,ale kiedyś obejrzy zdjęcia i zobaczy jak to było.pozdrawiam