reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

reklama
Szaleństwo się zaczyna...;-)
martag,mamy takie same skarpetki i lokomotywę:-) Oliś dostał na 1 urodzinki i bardzo mu się podobała!
jagusiu- mnie też bardzo podoba się aligator i ten konik na biegunach:tak:
reamonn-mamy taki sam gust,bo mnie też podobają się te klocki i zebra:-)już jakiś czas temu je oglądałam i chyba pokażemy dziadkom,żeby małemu na Gwiazdkę sprawili,albo sami kupimy za uzbierane pieniążki.
Oliś miał niedawno imieninki i dostał dużo zabawek,wielką ciężarówkę z autkami, Szczeniaczka Uczniaczka, śpiworek pluszowy z kaczuszkowym wzorem do spania, od nas kierownicę z sygnałami dźwiękowymi i melodiami i pieniążki do dziadka na nowe łóżko. Także Mikołajki będą raczej skromne i chyba kupimy ten pistolet z bańkami. Na Gwiazdkę już kupiliśmy garaż z ludzikami i autkami.

Jejku widzę że szaleństwo świateczne już ruszyło pełna parą.:-)Ja to nie mam zielonego pojecia co mozna by było kupić moim dzieciaczkom.Oczywiscie napisali juz listy do ŚW. mikołaja OSki dostał juz dwa wielkie auta Wadera,betoniarke i tira,własnie idzie misiowy plecak ,zelazko już ma ,klocki też.Kupiłam specjalnie dla niego choc średnio się nimi bawi .Pojedziemy do Tesco ,moze tam cos znajdziemy.Moje dzieci wybrały już dla siebie Ada-pamietnik dla nastolatki i puzzle a Kamil-straż i piłę łańcuchową:-D:-DMój syn to ma pomysły:-D:-D
SUPER WYBRAŁYŚCIE PRZEZENTY DLA DZIECIACZKÓW A NAJBRADZIEJ PODOBA MI SIĘ SKOCZEK

nooo, ta zebra to i nam sie marzy, ale tez nie mamy jej gdzie postawic. Ja nie szaleje z prezentami i tak caly czas cos maly dostaje, no dziasiaj na mikolajki dokupialm mu jeszcze puzzle
Układanka drewniana zwierzątka nowa (273063578) - Aukcje internetowe Allegro
i to wszystko, natomiast pod choinke chce mu kupic ksiazke, taka duza i zeby byly w srodku dzwieki,wiecie, ze cos trzeba nacisnac, przycisnac itd. Moj synek teraz namietnie "czyta " ksiazki, wiec mam nadzieje ze sie wpasuje z prezentem:tak:

A Wiktorka zażyczyła sobie od mikołaja lalę:-D opowiadałam jej że jak spadnie śnieg (ciekawe czy spadnie;-)) i ubierzemy choinkę to przyjdzie mikołaj który przynosi prezenty i Wiktorce tez przyniesie dużo prezentów . Spytałam co ma jej przynieśc mikołaj a ona że LALĘ!!! DUŻĄ LALĘ:-D:-D:-D Jeszcze nie potrafi pisac listu do mikołaja ale zamowienia już składa:-) Tak więc lala obowiązkowo, do tego myślimy nad sankami, jakąś kolorową książeczką i zobaczymy co tam jeszcze "mikołaj" podrzuci:tak:;-)

Fajny wątek i fajne prezenciki szykujecie dla swoich pociech.:tak:

Mikołajek od moich rodziców na Gwiazdkę dostanie:
INTERAKTYWANA KARETKA POGOTOWIA ŚWIATŁO DŹWIĘK (266759553) - Aukcje internetowe Allegro
a na Mikołajki ciepły kombinezon.

Od nas dostanie dwie drewniane układanki:
VOILA - DREWNIANA UKŁADANKA dla dzieci od 18 m-cy (272342403) - Aukcje internetowe Allegro
VOILA -Układanka drewniana kolorowy KLOWN-PAJACYK (269979563) - Aukcje internetowe Allegro
to na imieninki.

A pod choinką znajdzie jeszcze to:

klamar2 - WADER wytrzymały150Kg samochód Gigant (270707298) - Aukcje internetowe Allegro

I oprócz tego mnóstwo danonków, i słodyczy, a znając moje możliwości kupię mu jeszcze coś. :-p;-):tak::-D Uwielbiam wydawać pieniądze dla Mikiego.

Powiedzcie, że nie jestem głupia i nie zwariowałam. :baffled:

Dziewczyny czy któras pamięta z jakiej firmy w zeszłym roku mozna bylo zamówic kartkę świąteczna ze zdjęciem???Ja mam super foto ale tam nie mogę znaleść żadnej kartki świątecznej i już całkiem zgłupiałam.Wiem,że zamaiwałayśmy też kalendarze z tej samej firmy:happy::happy: Ratujcie bo mam sklerozę:tak::-p

reklama
Do góry