reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych maluszków.

reklama
u mnie tez alko był.
Co do prezentów to Ola dostała zółwia z fisher price, ciuszki, pieniadze, baenik na balkon no i ten nieszczesny rowerek o ktorym wam pisałam.

Odświeżam temat bo zbliżają się święta!
My planujemy zrobić listę rzeczy (głównie zabawek) jakie chcielibyśmy dla Ninki i dać ją dziadkom, oczywiście będą mieli wybór. Chcemy tym sposobem uniknąć prezentów bez sensu lub ich powielania.

Naturalnie jeszcze nie mamy pojęcia co będzie na liście.

A Wy macie już jakieś pomysły na gwiazdkowe prezenty dla majówiątek?

Dobre pytanie... Mi po głowie chodzi wciąz, żeby młodego z łóżeczka do łóżka wyprowadzić. Może nie juz zaraz, ale trzeba będzie - w tej chwili w jego pokoju stoi wielkie łóżko małżeńskie i łóżeczko - chce wywalić oba i kupić lózko dziecięce - wtedy będzie tam mnó=stwo miejsca, bo sam pokój duży, jakieś 3,5x5m. I będe miała miejsce na zabawki, nie będą mi sie w dużym pokoju walać. No i własnie w związku ze zmianą łóżeczka mam w pomyśle komplet pościeli jakiś taki dzieciowy - nie inwestuje juz w pościel łóżeczkową - przez cały czas miałam 1 komplet:)))) Rano pranie, wieczorem ubierałam... Całe szczęście H nigdy nie wymiotował ani nie uprawiał innych fekalnych atrakcji w łóżeczku.

Z zabawakowych rzeczy to ja bym mu jakiś taki warsztat w tym pokoju chciała postawić - ponoś hicior to jest, a widząc jego entuzjazm jak tata coś przykręca...

Smoby - Mój pierwszy warsztat Black&Decker 500210 - Gry Lego, Hasbro, Fisher Price, Little Tikes, Smoby, Tory Carrera, Wowwee, Schleich - sklep z zabawkami - CzasZabawy.pl

Więc my z moimi rodzicamy ( co by zaoszczędzić i bezsensu kilku zabawek nie kupować ) składamy się właśnie na taki warsztat bo mały też bardzo interesuję się narzędziami itp i mam też nadzieje że mu to posłuży trochę dłużej :) na allegro jest tego od groma i zapewne jakiś zamówimy bo w sklepach ceny są masakryczne : Warsztaty - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Od drugich dziadków jeszcze nie wiem co dostanie ,od chrzestnych tez nie ale to już ich inwencja , jak się będą pytać to wtedy będe myśleć bo szczerze to póki co moje dziecko sie niczym prawie nie interesuję i nie wiem co im mogę doradzić , klocki ma , auta ma ...może oni wpadną na coś fajnego ;) ale przypuszczam że może tez dostać kaskę . no się okaże .

ja tez juz sie zastanawiam nad prezentem dla małej i nie mam pojecia co to by mialo byc. Myslałam nad jakas lalka, wózkiem albo jakaś stojaca kuchnia z garnkami, zestaw do sprzatania...ale nie wiem czy sie tym zainteresuje :/

reklama
Hej,
Co do urodzin to alkoholu nie bylo, jako ze to urodziny dziecka, wiec dla mnie to przesada, zakazalam mimo, ze to tez byly moje urodziny:-)

Co do Swiat to tez mam problem, mysle o tej lalce obracanki - miszkomaszko jak narazie, wiecej pomyslow nie mam :(

Do góry