reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Fajne, ale nie wiem Ewelinko czy te nasze dzieci jak będą już biegać pozwolą się wsadzić do tego krzesełka i grzecznie się pobawią
Mój "pędzi wiatr" na pewno nie, ale każde dziecko inne

Ja chyba kupię Oliwii SKOCZEK ZEBRA HIP HOP RODEO FISHER PRICE 0317 4341 (1082276247) - Aukcje internetowe Allegro na roczek :-) tylko jeszcze chciałabym zobaczyć to na żywo w sklepie i zobaczyć czy panience się spodoba.
Rozmawiałam już z dziewczynami co to mają i dzieci podobno szleją za tym :-).

Deli widzialas wersej rozowa?? My mamy ta zebre i mlody lubi ja bardzo, gada do niej co rano !

Załączniki

• 161-3498028SPA72UC591076M.jpg
    161-3498028SPA72UC591076M.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
a ja nie wiem co dla mojego bo on w ogóle w jednym miejscu chwili nie usiedzi, nawet auto chicco go nie kreci choc Karol tyle w nim jeździł, bujaczek to używaliśmy moze ze 2-3 mce....nie wiem co mu kupić
ale moge wam polcić cos co u nas jest hiciorem numer jeden- było dla Karola a teraz dla Bartka-żabka na kiju juz wielokrotnie sklajana i baaardzo zmeczona życiem- co prawda to juz dla chodzących maluchów ale w końcu na roczek...itylko z tańszych, cos w tym stylu VOILA - pchacz KURCZAK - drewniana zabawka na kiju (1072486375) - Aukcje internetowe Allegro Karol jak miał roczek sam ją sobie w sklepie wybrał-strzał w setkę:)

ehhh te zabawki...

ja chyba nic Moni nie kupię na roczek... po pierwsze z kasą krucho a po drugie nie mam zielonego pojęcia co miałabym jej kupić bo mamy tony zabawek po Jaśku a Monia i tak najbardziej lubi bawić się takim róznościami że... ostatnio rewelacją są chustki dopupne i baniaki po wodzie mineralnej (5l)
zabawki niemowlęce olewa sikiem prostym a jak tylko dostanie się do pokoju Jaśka to błysk w oku zaraz robi mu inwentaryzację w płytach...
lubi się pobawić z Jaśkiem kuchenką, mikrofalówką czy pralką (mój syn sobie kiedys takie zabawkowe sprzęty zazyczył) ale przedmiotemnajwiększego poządania jest laptop :-) i niestety nie zadowoli jej dziecięca imitacja...dalam jej 2 lapki Jaśka ale... nie podobały jej się... chyba dlatego ze się BB nie wyświetlało :-) :-D ;-)

Rubi, u nas jest podobnie :-). Zabawki mogłyby nie istnieć. Krąg zainteresowań mojego Julka ogranicza się do: książek rodziców, płyt kompaktowych, sprzętu grającego, pilotów TV i kabli.
Nie mam pojęcia, co mu kupić na urodzinki, podoba mi się zebra Deli, biorąc pod uwagę zamiłowanie mojego dziecka do wspinania się i włażenia na sprzęty.

Tak sobie czytam o prezentach roczkowych i tez sie grubo zatsanawim nad tym co kupić. I dochodze do wniosku ze chyba nic bo tak jak Rubi pisze moja Mała najbardziej lubi baniaki po wodzie, książki starszej córki, jej zabawki, nasze telefony itp. Swoje zlewa równo i jej kosz z zabawkami jest z reguły nieruszony.

Deli widzialas wersej rozowa?? My mamy ta zebre i mlody lubi ja bardzo, gada do niej co rano !

Widziałam (ale i tak dziękuje) z myślą o drugim dziecku kupuje jej neutralne kolory. Choć te różowe kuszą bardzo :-).
No właśnie czytałam i mówiły mi dziewczyny, że dzieciaczki bardzo lubia tą zabaweczkę.

A my ustalilismy, że kupimy Zosi na roczek rowerek(juz kiedyś pisałam, że w smyku widziałąm, ale na ich stronie int. nie ma takiego), ale chciałabym też jej kupić stoliczek i taką zebre, a jak się zagłebie w zabawki to pewnie i inne mi się spodobają:-) i stwierdziłam, że chyba zrobie liste zabawkową i niech dziadkowie, pradziadkowie i ciotki szaleją:-)

reklama
Do góry