reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

prezent na rocznice slubu - POMOCY

wow , ale drogi taki lot balonem :szok:
My z M kiedyś lecieliśmy ale za free bo mamy znajomych baloniarzy :-)

My też nie robimy z M sobie prezentów na rocznicę

reklama
Antekg No to wymieniaj tylko uwzględnij to co pisałam ze nie mogę dzieci zostawić bo obie mam gdzie , nie ma powodu dla których nie miałabym skorzystać z jakiegoś dobrego pomysłu ;)

Miejmy nadzieje ze sie postara ;-) sprawdzalam ceny balonów u nas nawet nie tak tragicznie £250 ale jedyna osoba której mogłabym powierzyć dzieci ( oboje , bo kevisia mogę porzucić kilku koleżanka) jest moja bratowa ktora pojechała do polski bo jej mama w krytycznym stanie ;(

Już myślałam ze znowu biżuterię jakaś mu kupić, ale zegarek dostał jakiś czas temu, łańcuszek , bransoletke , skórzano-srebrny łańcuszek i bransoletke, pleciona skórzana bransoletke co jeszcze facetowi z biżuterii można kupić? Bo kółka chyba odpada ;D Hihi

agusia Twój mąż jeździ na motorze to jakiś gadżet motocyklowy, ja się nie znam... ale jakiś kask? torbę? okulary? radio motocyklowe?
co do biżuterii to może jakąś personalizowaną, w pl jest np lilou http://www.lilou.pl/pl/stworz_swoje_lilou,
a może macie coś co przypomni Wam pierwszą randkę? jakaś piosenka? może płytę?
a może masaż? może być w domu
perfumy?
szampana? zestaw win? zestaw whiskey?
mojego męża ucieszyłby ipad?
patelnia do jaek sadzonych w kształcie serca?
obraz?
sexsi bielizne dla siebie i siebie w nocy?

po nocy przyszło mi do głowy
seks gażdżety
książka,
czytnik do książek ja mam Amazon Kindla - super jest

Ostatnia edycja:
Agusia jak biżuterie to ja też bym dała coś personalizowanego, fajna bransoletka skórzana z metalową wstawką , a na niej wygrawerowane coś miłego:) ja mojemu małżowi też bym takie coś sprawiła bo nosi wszelkie koraliki i pierdółki na rękach.
tu masz przykładowe bransolety Apart - Biżuteria męska - Bransolety

Z lilou które pokazała Kasiulka ja dostałam od męża cudną bransoletkę z dedykacją i polecam serdecznie:) zresztą te pomysły Kasiulki są super;D może jakiś gadżet do motoru spersonalizowany, coby przyczepić sobie mógł do niego ku pamięci:)

jeszcze przyszły mi kolejne pomysły
wasze ulubione zdjęcie na płótnie
porządny scyzoryk/ jak lubi gotować zestaw noży/ albo jak jest grzybiarzem to zestaw do zbierania grzybów/wędkę
kieliszki do ulubionego alko
rower/rolki/deskorolkę/kije do nordic woking

reklama
Hehe... aż się chyba wszyscy zawstydzili. Jeśli podobają wam się takie atrakcje to zapewniam, że nie ma w tym nic złego. Sami mieliśmy taką sesję i było naprawdę super ;-)

Do góry