reklama
kwiateczek
majowa mama `08
AGusia fajna:-)napeno sie spodoba.ciekawajestem co dostaniesz od meza/?ja nie wazne co bym wymyslila to on niczawsze kwiaty albo czekoladki kuione po drodze z pracy
Kemisiak
Fanka BB :)
Miejmy nadzieje ze sie postara ;-) sprawdzalam ceny balonów u nas nawet nie tak tragicznie £250 ale jedyna osoba której mogłabym powierzyć dzieci ( oboje , bo kevisia mogę porzucić kilku koleżanka) jest moja bratowa ktora pojechała do polski bo jej mama w krytycznym stanie ;(
Już myślałam ze znowu biżuterię jakaś mu kupić, ale zegarek dostał jakiś czas temu, łańcuszek , bransoletke , skórzano-srebrny łańcuszek i bransoletke, pleciona skórzana bransoletke co jeszcze facetowi z biżuterii można kupić? Bo kółka chyba odpada ;D Hihi
Już myślałam ze znowu biżuterię jakaś mu kupić, ale zegarek dostał jakiś czas temu, łańcuszek , bransoletke , skórzano-srebrny łańcuszek i bransoletke, pleciona skórzana bransoletke co jeszcze facetowi z biżuterii można kupić? Bo kółka chyba odpada ;D Hihi
agusia Twój mąż jeździ na motorze to jakiś gadżet motocyklowy, ja się nie znam... ale jakiś kask? torbę? okulary? radio motocyklowe?
co do biżuterii to może jakąś personalizowaną, w pl jest np lilou http://www.lilou.pl/pl/stworz_swoje_lilou,
a może macie coś co przypomni Wam pierwszą randkę? jakaś piosenka? może płytę?
a może masaż? może być w domu
perfumy?
szampana? zestaw win? zestaw whiskey?
mojego męża ucieszyłby ipad?
patelnia do jaek sadzonych w kształcie serca?
obraz?
sexsi bielizne dla siebie i siebie w nocy?
po nocy przyszło mi do głowy
seks gażdżety
książka,
czytnik do książek ja mam Amazon Kindla - super jest
co do biżuterii to może jakąś personalizowaną, w pl jest np lilou http://www.lilou.pl/pl/stworz_swoje_lilou,
a może macie coś co przypomni Wam pierwszą randkę? jakaś piosenka? może płytę?
a może masaż? może być w domu
perfumy?
szampana? zestaw win? zestaw whiskey?
mojego męża ucieszyłby ipad?
patelnia do jaek sadzonych w kształcie serca?
obraz?
sexsi bielizne dla siebie i siebie w nocy?
po nocy przyszło mi do głowy
seks gażdżety
książka,
czytnik do książek ja mam Amazon Kindla - super jest
Ostatnia edycja:
Amandla
Fanka BB :)
Agusia jak biżuterie to ja też bym dała coś personalizowanego, fajna bransoletka skórzana z metalową wstawką , a na niej wygrawerowane coś miłego ja mojemu małżowi też bym takie coś sprawiła bo nosi wszelkie koraliki i pierdółki na rękach.
tu masz przykładowe bransolety Apart - Biżuteria męska - Bransolety
Z lilou które pokazała Kasiulka ja dostałam od męża cudną bransoletkę z dedykacją i polecam serdecznie zresztą te pomysły Kasiulki są super;D może jakiś gadżet do motoru spersonalizowany, coby przyczepić sobie mógł do niego ku pamięci
tu masz przykładowe bransolety Apart - Biżuteria męska - Bransolety
Z lilou które pokazała Kasiulka ja dostałam od męża cudną bransoletkę z dedykacją i polecam serdecznie zresztą te pomysły Kasiulki są super;D może jakiś gadżet do motoru spersonalizowany, coby przyczepić sobie mógł do niego ku pamięci
jeszcze przyszły mi kolejne pomysły
wasze ulubione zdjęcie na płótnie
porządny scyzoryk/ jak lubi gotować zestaw noży/ albo jak jest grzybiarzem to zestaw do zbierania grzybów/wędkę
kieliszki do ulubionego alko
rower/rolki/deskorolkę/kije do nordic woking
wasze ulubione zdjęcie na płótnie
porządny scyzoryk/ jak lubi gotować zestaw noży/ albo jak jest grzybiarzem to zestaw do zbierania grzybów/wędkę
kieliszki do ulubionego alko
rower/rolki/deskorolkę/kije do nordic woking
reklama
Romantyczka
Zaciekawiona BB
Hehe... aż się chyba wszyscy zawstydzili. Jeśli podobają wam się takie atrakcje to zapewniam, że nie ma w tym nic złego. Sami mieliśmy taką sesję i było naprawdę super ;-)
Podziel się: