A może jakaś fajna torebka dla dziewczynki z ulubionym motywem Link do: Hoplik.pl wyjątkowe zabawki dla dzieci. Przyda się aby włożyć ulubioną zabawkę albo małą przekąskę a do tego uzupełni stylizację.
reklama
mamaGabisi
Fanka BB :)
Dla fanek serialu teraz powstała fajna seria książek Star Darlings - Link do: Star Darlings. Sage i Libby
A może klocki edukacyjne? Tutaj masz namiary na dobry sklep https://klocki.edu.pl/ moja pociecha dostała takie klocki edukacyjne. Początkowo nie za bardzo chciała się bawić się przy ich użyciu. Mąż jednak któregoś dnia zaczął sam coś tam konstruować i dziecko się do niego dołączyło. Teraz samo bardzo często z nich korzysta. Muszę powiedzieć, że klocki edukacyjne bardzo pomogły mu między innymi poprawić wyobraźnię czy zdolności manualne. Takie zabawki edukacyjne bardzo dobrze wpływają także na kreatywność itd
reklama
Też podobają mi się takie laleczki, ostatnio kupiłam córeczce kuzynki. Najpiękniejsze moim zdaniem można kupić w sklepie online Mamissima. Zerknijcie tutaj: Link do: lalki i akcesoria / ZABAWKI - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców. . Podobają mi się Metoo i Szmacianki. Są do nich też akcesoria. A jakie Wam wpadły w ok?