reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pregna

natt_jul

Aktywna w BB
Cześć wszystkim , jestem aktualnie w 18 tygodniu ciąży. Biorę od początku ciąży tabletki Pregna Plus (wcześniej Pregna start - gdy się staraliśmy o dzidzi) , aczkolwiek przychodzę do Was z pytaniem co myślicie na temat tych tabletek oraz składu , dużo się naczytałam w internecie i podobno Femibion jest lepszy. Czy mogę od tak po prostu zrezygnować z jednych tabletek i przejść na drugie ? Zmieniałyście tabletki w trakcie ciąży ?

reklama
Pregne plus brałam w pierwszej ciąży i biorę w aktualnej. Pan tabletka porównuje skład witamin dla ciężarnych i z tego co pamiętam pregna była lepsza niż femibion. Ale do pregny nalezo by dokupić pregna dha bo ma ich za mało a to zwiększa koszty.
Jeśli chciałabyś przejść to wybierz do końca co masz i normalnie weź nowe tabletki. To suplement diety nie lek. Łączyć nie można ale przejsc z jednego na drugie ok.

Cześć wszystkim , jestem aktualnie w 18 tygodniu ciąży. Biorę od początku ciąży tabletki Pregna Plus (wcześniej Pregna start - gdy się staraliśmy o dzidzi) , aczkolwiek przychodzę do Was z pytaniem co myślicie na temat tych tabletek oraz składu , dużo się naczytałam w internecie i podobno Femibion jest lepszy. Czy mogę od tak po prostu zrezygnować z jednych tabletek i przejść na drugie ? Zmieniałyście tabletki w trakcie ciąży ?
Ja również je biorę plus pregna dha. 29tc

To tylko suplementy, możesz zmieniać je tyle razy ile chcesz.

Do góry