frez.ja1987
Fanka BB :)
ProszęDziękuję bardzo !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ProszęDziękuję bardzo !
Właśnie mi ginekolog przepisał ten pregna start bo nie moge od dwoch lat zajsc w ciaze. I niewiem czy to cokolwiek pomozeJa brałam z zalecenia endokrynologa przy planowaniu 3 ciazy (2 poprzednie poronilam) i aktualnie jestem w 22 tc. Dobry preparat. Ja polecam
Jeżeli od dwóch lat bez powodzenia starasz się zajść w ciążę, to pregna start nie jest rozwiązaniem.Właśnie mi ginekolog przepisał ten pregna start bo nie moge od dwoch lat zajsc w ciaze. I niewiem czy to cokolwiek pomoze
pregna tutaj nic nie wniesie. Potrzebne są szczegółowe badania. Proponuję wizytę w klinice niepłodności. Witaminki niestety nie pomogą tutaj.Właśnie mi ginekolog przepisał ten pregna start bo nie moge od dwoch lat zajsc w ciaze. I niewiem czy to cokolwiek pomoze
pregna tutaj nic nie wniesie. Potrzebne są szczegółowe badania. Proponuję wizytę w klinice niepłodności. Witaminki niestety nie
Mam już dwie córki ale chciała bym synka . Wiec z płodnością to jestem pewna że jest wszystko okpregna tutaj nic nie wniesie. Potrzebne są szczegółowe badania. Proponuję wizytę w klinice niepłodności. Witaminki niestety nie pomogą tutaj.
Mój narzeczony mówi mi że za bardzo chce i może dlatego. Psychika i te sprawy.Jeżeli od dwóch lat bez powodzenia starasz się zajść w ciążę, to pregna start nie jest rozwiązaniem.
Twój narzeczony pierdzieli takie głupoty, że aż zęby bolą.Mój narzeczony mówi mi że za bardzo chce i może dlatego. Psychika i te sprawy.
A może coś w tym jest???Twój narzeczony pierdzieli takie głupoty, że aż zęby bolą.
Dwójkę zrobił a trzeciego juz nie umieA może coś w tym jest???
niech idzie na oddział onkologiczny i powie umierającemu na raka, że jego stan się nie poprawia, bo za bardzo chce wyzdrowieć.A może coś w tym jest???