reklama
Rozwiązanie
Ja polecam Femibion 2. Rewelacja. Włosy nie wypadaja i samopoczucie świetne.Dziewczyny, które lepsze witaminy na 2 trymestr? Jeden gin mowi jedne drugi drugie
Dziękuję za opinie.
beatka10123
Fanka BB :)
Podobno po femibionie rosna duze dzieci..... Moze cos w tym prawdy jest bo mój mial 4210 i 58cm....
reklama
G
goszczaca
Gość
Zgadzam się z Tobą, mi lekarz to samo mówiłPodobno po femibionie rosna duze dzieci..... Moze cos w tym prawdy jest bo mój mial 4210 i 58cm....
Ja też brałam Pregne Plus, jakoś lepiej się po niej czułam. Lekarz nie miał zastrzeżeń do mojego zdrowia w trakcie ciąży.
ninawieczorem
Aktywna w BB
A może być trzecia droga? Ja łykałam mama dha premiu, bo tam jest 800 mg kwasu dha w dwóch kapsułkach, a jodu tyle, co w kilogramie orzechów laskowych. Także porównałam sobie z innymi i zaufałam matematyce
W moim przypadku ten suplement też zdał rolę Ale nie próbowałam żadnych innych, bo od razu mi pasował więc już nie chciałam mieszać i kombinować.A może być trzecia droga? Ja łykałam mama dha premiu, bo tam jest 800 mg kwasu dha w dwóch kapsułkach, a jodu tyle, co w kilogramie orzechów laskowych. Także porównałam sobie z innymi i zaufałam matematyce
89karola80
Odkąd lekarz potwierdził ciaze zalecił:
- pregna plus 1 tabletka
- pregna DHA - 4 tabletki
- LAKTOMAG B6 (magnez) - 6 tabletek
- pregna plus 1 tabletka
- pregna DHA - 4 tabletki
- LAKTOMAG B6 (magnez) - 6 tabletek
Patrycja35
Czesto lekarze podpisuja kontrakty z firmami farmaceutycznymi...dlatego moze byc tak..ze jeden bedzie zachwalal jedna firme..a drugi..kolejna...ja osobiście biorę duphavit..po fembidion bylo mi nie dobrze..
ja brałam mamadha premium, dobrze się czułam po tych witaminach, mają skład zgodny z zalecniami polskiego towarzystwa ginekologicznego, cieszę się ze mogłam brać jeden suplement zamiast kilku, dużo to wygodniejsze.
reklama