reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Preglife - aplikacja na tel.

KyRaA

Aktywna w BB
Dziewczyny, czy używacie może tej aplikacji Preglife na swoich telefonach? Konkretnie chodzi mi o wprowadzanie wagi. U mnie się coś porąbało i kiedy tyję, to wykres idzie w dół, a jak chudnę, to idzie w górę:errr: Do pewnego momentu było ok, ale od jakiś trzech tygodni robi mi na odwrót :szok: Ważę się co tydzień i teraz zastanawiam się, czy kasować wszystko, czy to można jakoś poprawić ... miałaś któraś z Was podobny problem?

reklama
Dziewczyny, czy używacie może tej aplikacji Preglife na swoich telefonach? Konkretnie chodzi mi o wprowadzanie wagi. U mnie się coś porąbało i kiedy tyję, to wykres idzie w dół, a jak chudnę, to idzie w górę:errr: Do pewnego momentu było ok, ale od jakiś trzech tygodni robi mi na odwrót :szok: Ważę się co tydzień i teraz zastanawiam się, czy kasować wszystko, czy to można jakoś poprawić ... miałaś któraś z Was podobny problem?
może obróć telefon?(żart)

Heheh:-) dobre z tym obracaniem telefonu:-)

Ja mam preglife i himommy i obie dzialaja okej :-) chyba himommy podoba miske bardziej pod wzgledem wysylania samoistnie na dzien dobry milych "wskazowek" a preglife jest bardziej rozbudowany :-) dlatego mam obie.

Kyraa ja mam ta aplikacje. U mnir ciągle idzie wykres w dół Ale też nie wprowadziłem jeszcze wagi na + bo nic nie przytylam więc ciężko mi powiedzieć.

Haha, nie pomyślałam o tym obracaniu telefonu :D

No właśnie nie wiem co się stało, że tak mi źle rysuje wykres. U mnie waga skacze od początku ciąży najpierw w dół, potem po trochu szło do góry, potem gwałtowny spadek i teraz znowu delikatnie do góry idzie, ale ciągle jeszcze nie uzyskałam wagi wyjściowej (co mnie raczej nie martwi ;) )

Dzięki za odzew! :) Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś podpowiedzi - czekam :p

W sumie podbiję temat, bo dzisiaj mąż mi mówi, że to już 6 miesiąc ... bo tak mu apka podaje. Ale wg kalkulatorów, to przecież 5 ... u Was też tak świruje? :p

reklama
A ktory tydzien? Bo od 22 to juz 6ty miesiac:-)
tygodnie1.jpg

Do góry