reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pre-test

Minkax56

Aktywna w BB
Co myślicie o tym teście takie coś mi wyskoczyło po 30 minutach wiem że po czasie się nie odczytuje ale czy któraś z was też tak miała że po czasie wyskoczyła różowa kreska ?zawsze jak coś mi się pojawiło po czasie to była to szara kreska.
I drugie pytanie co sądzicie o pre testach bo różne opinie czytałam że dają fałszywie pozytywny wynik. Mam cykle 32 dniowe wczoraj powinnam dostać okres i dzisiaj jestem 15 dni po owulacji, test robiłam wczoraj popołudniu (zdjęcie też robione wczoraj) niestety nie miałam możliwości dzisiaj kupić testu żeby powtórzyć 😏

Załączniki

• IMG_20241027_174756.jpg
    IMG_20241027_174756.jpg
    462,5 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Powtórzę na pewno tylko tak jak pisałam nie miałam dzisiaj możliwości kupić nowego testu . Też mi się wydaje ten test dziwny po pierwsze że po czasie a po drugie ta kreska jest bardzo cieniutka ale dziwne że różowa

Mi po czasie na wielu testach wychodziły różowe, całkiem wyraźne kreski a w ciąży nie jestem ;) Nawet ostatnio wyszła mi kreseczka w ciągu przepisowych 3 minut a beta <2,3 więc nie polecam się nastawiać. No i jeśli owulacja faktycznie była 15 dni temu i byłabyś w ciąży to druga kreska wyszłaby praktycznie od razu i byłaby już całkiem wyraźna.

reklama
Do góry