reklama
jasani
Fanka BB :)
@Lady Loka proszę Cię nie pisz takich bzdur. Skoro jeden jajowód jest tylko częściowo drożny to myślę,że jest się czym martwić bo to może powodować większe ryzyko ciąży pozamacicznej.
To by lekarz powiedział że jest się czym martwić czy nie powiedział by?@Lady Loka proszę Cię nie pisz takich bzdur. Skoro jeden jajowód jest tylko częściowo drożny to myślę,że jest się czym martwić bo to może powodować większe ryzyko ciąży pozamacicznej.
jasani
Są rózni lekarze. Nie musiał tego wcale mówić.To by lekarz powiedział że jest się czym martwić czy nie powiedział by?
Jeden częściowo drozny drugi jest w normie.@Lady Loka proszę Cię nie pisz takich bzdur. Skoro jeden jajowód jest tylko częściowo drożny to myślę,że jest się czym martwić bo to może powodować większe ryzyko ciąży pozamacicznej.
Drugi mam w normie.Są rózni lekarze. Nie musiał tego wcale mówić.
jasani
Ciąża może być z jednego i drugiego jajnika. Jednak przy tym częściowo drożnym jajowodzie ryzyko cp się zwiększa niestety.Drugi mam w normie.
Lady Loka
nic nie pisałam o cp, bo się na tym nie znam natomiast szanse na zapłodnienie są takie jak normalnie. I o to mi chodziło. Cp pojawia się i z super drożnych jajowodów.@Lady Loka proszę Cię nie pisz takich bzdur. Skoro jeden jajowód jest tylko częściowo drożny to myślę,że jest się czym martwić bo to może powodować większe ryzyko ciąży pozamacicznej.
jasani
Skoro się nie znasz to nie pisz, że nie ma się czym martwić. Ciąża owszem może być z obu jajników, ale ryzyko cp jest większe.nic nie pisałam o cp, bo się na tym nie znam natomiast szanse na zapłodnienie są takie jak normalnie. I o to mi chodziło. Cp pojawia się i z super drożnych jajowodów.
reklama
Ok rozumiem. No to już pewnie jak loteria. Oby nigdy nic takiego się nie zdarzyłoCiąża może być z jednego i drugiego jajnika. Jednak przy tym częściowo drożnym jajowodzie ryzyko cp się zwiększa niestety.