reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prawie staraczka czyli zaczynamy w marcu

reklama
Witam:) Można dołączyć? Jestem mamą dwójki dziaciaczków i marzę o trzecim:) W końcu udało mi się namówić męża. Ale zaczniemy w kwietniu bo nie chcę rodzić w listopadzie ani w grudniu.

Witaj Magada!
Aniay w marcu zaczyna, Ty w kwietniu, a ja w maju :) . Może się okarze, że w tym samym miesiącu zajdziemy w ciąże.
Napisz coś o sobie. Ile masz lat i w jakim wieku są dzieciaczki?

@Magada*** witaj :) ja tam najchetniej w styczniu bym urodzila bo moglabym robic urodzinki od razu dla mojej najstarszej i mlodszego, a moja druga polówka też ze stycznia.
Ja i tak nie liczę że za pierwszym razem zajdę, troszkę już lat na karku a i PCO nie pomaga ale próbować trzeba, w końcu próbowanie najprzyjemniejsze ;)

cześć dziewczyny:) nieśmiało przyłączam się do wątku. My staramy się od wakacji o maleństwo, udało się za pierwszym razem ale niestety pod koniec września poroniłam w 6 tyg. teraz ciągle mam rozreguloway okres i liczę , że się uda na wiosne :)

Aniay to co za 12 dni startujesz?

Tak :) Już myślałam że ten cykl stracony bo mój organizm jak na owu się zachowywał ale wzrostu temperatury nie było narazie to może owu mi sie przesunie na początek marca to cyklu przynajmniej nie strace ;) już się doczekać nie mogę ;D

Hej Dziewczyny:) Ja na dniach mam mieć owulacje więc może spróbujemy. Ale tak nic na siłę. Aniay trzymam kciuki aby się udało:biggrin2:

reklama
Do góry