reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prawie 7 tc przeziębienie.

agataf

Początkująca w BB
Dziewczyny pomóżcie.Od tygodnia męczy mnie katar.Wczoraj zatkało mi jedna dziurkę tak ze nawet nie szło nic wysmarkac.Wczoraj wieczorem doszedł ból pod okiem tak jakbym miała zapalenie zatok.Ogolnie czuje się do d....Mam krople *spam* ale to nie pomaga.Glowa mnie boli i wzięłam apap.Plukalam nos solą morska ale też chyba nie zda egzaminu.Co można jeszcze wziasc?w wtorek ide do lekarza i pewnie jak mi nie przejdzie to da mi antybiotyk czego nie chciałabym teraz brać ze względu na wczesna ciążę

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inhalacje z soli jeśli masz inhalator super sprawa. :)
A jeśli nie to warto kupić nawet później przy dziecku leczyć tym zawsze się przydaje :)
Zdrowe bardzo skuteczne i bezpieczne i mega się oddycha
Możesz iść do apteki zapytać:)
xylogel spróbuj,możesz hipertonic spray,Kup sobie w Rossmann plastry dla dzieci aromaktiv fajnie się oddycha, maść majerankowa .
Sztyft do nosa też bardzo fajnie się oddycha.
No i domowe sposoby miód maliny, czosnek

Ostatnia edycja:
Miód, cytryna, czosnek. Wyleżeć się, wygrzać. Dobre na przeziębienie w ciąży są produkty P.r.e.n.a.l.e.n - ja się na początku ciąży ratowałam saszetkami do rozpuszczania.

Olbas oil dosłownie kilka kropli na pościel lub jakąś ściereczkę w pobliżu Ciebie. Pózniej jak dziecko zakatarzone olbas tez fajnie działa bo pozwala oddychać.

Do góry