reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prawdopodobieństwo ciąży? :)

Witam wszystkich :)
Jestem tutaj nowa. Chciałam Wam opisać moja historie i zapytać czy jest jakaś mała szansa na ciążę :)
A więc. .. w sobotę 10.12 kochałam się z moim narzeczonym dostał wytrysku ale nie we mnie.. potem nabrała nas znów ochota po nie całej godzinie.. wszedł we mnie (kochamy się bez zabezpieczenia zawsze) czy jest szansa ze plemniki przeżyły? W sumie to po wytrysku 1 razie jeszcze 2x się kochalismy. Wiedzieliśmy czym może się to skończyć ale sam powiedział ze tego chce a ja sama bym się cieszyła jakby cud szczęścia się Nam trafił :) dnia 12.12 dostałam okres przeważnie mam 11-13 każdego dnia miesiąca. Co o tym myślicie? Jeśli jest szansa byłabym najszczesliwsza mama bo bardzo się kochamy! Tylko chcieliśmy pierwsze wziąść ślub a potem dzidzi :) pozdrawiam i czekam na wiadomości.

reklama
Wiesz może nie mialabys problemu z zajściem w ciążę gdyby Twój facet kończył w Tobie :p
Ale na razie marzenia o dziecku odłoż na bok i leć odrabiać lekcje!
Dzieci sa dla osób dojrzałych i świadomych.
To nie jest zabawka na którą się decydujesz pod wpływem chwili w trakcie igraszek z chłoptasiem.
Jeszcze duuuzo się musisz nauczyć dziecko.

Wiesz Ty potrafisz zapewne tylko posiąść swojego.. bo na nic innego Cię nie stać. A ja chociaż potrafię się dobrze bawić. Współczuję twojemu takiej zolzy co nawet nie potrafi się zająć facetem. Ciesz się ze Ty jesteś taka dojrzała bo zaniedlugo zaczniesz przekwitac idź poczytaj dziecku na dobranoc lepiej.

reklama
Wiesz Ty potrafisz zapewne tylko posiąść swojego.. bo na nic innego Cię nie stać. A ja chociaż potrafię się dobrze bawić. Współczuję twojemu takiej zolzy co nawet nie potrafi się zająć facetem. Ciesz się ze Ty jesteś taka dojrzała bo zaniedlugo zaczniesz przekwitac idź poczytaj dziecku na dobranoc lepiej.

Oki, idę poczytać dziecku :))
Swoją drogą Ty to masz cięte riposty :D
I nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi ; P

Ale wiecie dziewczyny, że patrząc na plany naszego rządu, to będzie z czasem coraz gorzej i będzie coraz więcej takich kobiet, które nie mają POJĘCIA o cyklu, współżyciu i całej reszcie...

A Ty autorko - zostaw seks w spokoju i wracaj uczyć się do matury...

Ja chyba się zamknę na wieki bo takim egzemplarzom juz się pomóc nie da...
Najgorsze ze tacy ludzie nie są świadomi swoje głupoty i się obrażają, bądź obrażają innych.
A po co się niepotrzenie denerwować?:)

Patologia rośnie w siłę... 500 plus i tyle w tym temacie. Korzystają Ci co sobie nie radzą w dorosłym życiu, Ci co piją i używają życia w złym tego słowa znaczeniu, Ci co mają i tak za dużo, więc ładują 500 plus w nieruchomości i inwestycje bądź znudzone mamuśki, które kupują coraz to nowe pierdoly dla siebie a dziecko dalej chodzi w ubrankach po 5 swoich starszych braci.
Ehh szkoda gadać....
Tak jak koleżanka Lobuziak, nudzi mi się to sobie zrobię dziecko.

Ekhem, pozwolę sobie wtrącić - korzystam z 500+, ale nie łapię się w żaden schemat opisany przez Ciebie Madziu ;)

I nie sądzę, że teraz jest taki wysyp głupoty.
Głupota była zawsze, ale teraz jest internet i można swoją niewiedzę szerzyć bez ograniczeń.

Co nie zmienia faktu, że PRZERAŻA mnie poziom dzisiejszej młodzieży, jak można najpierw się brać za praktykę, nie mając POJĘCIA o teorii...

reklama
Do góry