A ja wiekszosc prasuje! W sumie to tez zalezy od tego czy pranie lezy dlugo w prace... bo jak wywiesze od razu to wiekszosc nie trzeba prasowac. Ale jak wyciagne pranie po godzinie czy paru godzinach to pranie jest jak krowie z d**y wyciagniete to wtedy prasuje wszystko!
reklama
Kate_Bush
Fanka BB :)
ja prasuję prawie wszystko ale to raczej ze względów estetycznych.Sama też bym nie chciała chodzić w pogniecionych
honda
majowa mama 2009
my tez prasujemy od poczatku wszystkie ciuszki, maly ma azs wiec tym bardziej musze wszystkie bakterie zabijac , zwlaszcza te ,kotr e maja najblizszy kontakt z dzieckiem.zreszta zalecane jest prasowanie do ukonczenia przynajmniej roku przez dziecko
asienka.k1
Ja prasuje i maleństwu i starszej córze wszystko to co wymaga prasowania ze względu na pogniecenia. Jeżeli prasuje swoje ubrania, bo nie chcę chodzić w pogniecionych to dlaczego miałabym ubierać dzieci w pogniecione ciuszki.
Niby prasowanie zabija bakterie...ale trzeba zdawac sobie sprawe ,ze bakterie sa wszedzie a wszystkiego wyprasowac sie nie da...;-)Moje dziecko ma wyprasowane ciuszki a np. raczkuje po podlodze,ktorej nie zmywam przeciez co godzine,by usunac wszelakie bakterie z jego drogi
Dlatego ja prasuje dlatego,ze nie podobaja mi sie wygniecione ciuszki a nie dlatego,ze zabijam bakterie a tez nie zawsze prasuje i nie wszystko...to zalezy od tego ile w danym dniu mam roboty i ile prasowania...ale staram sie jednak prasowac bo jak nie wyprasuje to mam poczucie niespelnionego obowiazku
Dlatego ja prasuje dlatego,ze nie podobaja mi sie wygniecione ciuszki a nie dlatego,ze zabijam bakterie a tez nie zawsze prasuje i nie wszystko...to zalezy od tego ile w danym dniu mam roboty i ile prasowania...ale staram sie jednak prasowac bo jak nie wyprasuje to mam poczucie niespelnionego obowiazku
Ja mogę polecić prasowanie parowe generatorem, nie mam już tyle czasu co normalnie i potrzebuje czegoś szybkiego. Co uważacie?
Prasowalam starszemu synu do 8 ms, a corce nic nie prasuje wogole.wszystko ok
Napisane na Philips I908 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Philips I908 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Leylah
Ja tez starszemu prasowałam kilka miesiecy a młodszemu kilka tygodni, trzeciemu to pewnie wcale jak w tym kawale z połknięta moneta
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: