reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Praca

Witam.
Od razu podkreślam że jestem w 11 tygodniu ciąży.
Obecnie nie mam pracy, musiałam się zwolnić z dotychczasowej ze względu na zalecenie lekarza (nie miałam jeszcze umowy o pracę aby iść na l4 ) .
Moje pytanie brzmi czy miałyście kiedyś styczność z praca zdalną, a jak tak to gdzie taką znaleźć ? Jestem kompletnie zielona w tym temacie, a chętnie bym się czymś zajęła w ciągu dnia i przy okazji coś dorobiła 😁. Co byście mi drogie panie doradziły ? :)

reklama
Witam.
Obecnie nie mam pracy, musiałam się zwolnić z dotychczasowej ze względu na zalecenie lekarza (nie miałam jeszcze umowy o pracę aby iść na l4 ) .
Moje pytanie brzmi czy miałyście kiedyś styczność z praca zdalną, a jak tak to gdzie taką znaleźć ? Jestem kompletnie zielona w tym temacie, a chętnie bym się czymś zajęła w ciągu dnia i przy okazji coś dorobiła 😁. Co byście mi drogie panie doradziły ? :)
Możesz spróbować ankiet, bądź może coś w stylu Avon/Oriflame?

Witam.
Hej, nadal szukasz sobie dodatkowego zajęcia?

Do góry