Cześć dziewczyny. Chciałam zaciągnąć od was porady jak wygląda praca w call center online? Czy zobowiązujące się do pracy w wyznaczonych godzinach muszę caly czas być na sluchawce? I jeśli min jest 120 godz do wypracowania jakie mogą być konsekwencje jesli tylu godz nie wypracuje? Niby żadnych kar ma nie być. Jestem ciekawa czy da się pogodzić ta prace będąc z dzieckiem w domu.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie pogodzisz. Praca w call center to albo dzwonienia albo odbieranie. Musisz wyrobić godziny. Zwykle jest presja czasu i zwykle jest to potwornie stresująca praca. Jak Ty dzwonisz to dostajesz zrypę od ludzi, jak dzwonią do Ciebie to zwykle masz kolejkę telefonów i nie masz kiedy iść sie wysikać.Cześć dziewczyny. Chciałam zaciągnąć od was porady jak wygląda praca w call center online? Czy zobowiązujące się do pracy w wyznaczonych godzinach muszę caly czas być na sluchawce? I jeśli min jest 120 godz do wypracowania jakie mogą być konsekwencje jesli tylu godz nie wypracuje? Niby żadnych kar ma nie być. Jestem ciekawa czy da się pogodzić ta prace będąc z dzieckiem w domu.
Lady Loka
No ale to zalezy. Jak siedzisz sama z dzieckiem to tylko taka, ktorą zrobisz w trakcie jak dziecko spi. Tylko ze to jest orka, bo nie masz minuty odpoczynku tylko albo dziecko albo praca.To jaka inna pracę żeby polecacie aby dorobić do budżetu a wykonywać ja z domu mając małe dziecko?
Ile ma dziecko?
Madzia86G
Dzisiaj ciężko coś znaleźć żeby miało to i ręce i nogi i na zasadzie " żeby coś dorobić ".To jaka inna pracę żeby polecacie aby dorobić do budżetu a wykonywać ja z domu mając małe dziecko?
Chałupnictwo jest kompletnie nieopłacalne.
Sąsiadka miała kiedyś pakowanie rajstop i podkolanówek - teściowie jej pomagali, żeby wyrobić jakieś minimum, żeby cokolwiek mogła dostać.
Ja z mężem kiedyś wciągnęłam się w przykręcanie śrubek do elementów plastikowych, które były potem wykorzystywane do produkcji innych rzeczy. Nawet fajna robota , ale trzeba było serio cały dzień nawijać ze śrubokrętem - takim malutkim i z końcówką magnetyczną bo śrubki naprawdę były malutkie, i to we dwójkę. Każda najmniejsza wolna chwila, przez cały dzień plus mąż gdy wrócił z pracy . Największa kwota jaką dostaliśmy to 160zeta
Można wejść w system np avonu czy oriflame czy czegoś podobnego. Ale żeby to miało realny sens, to trzeba wpierw wyłożyć sporo z własnej gotówki żeby nakupić towaru ( im więcej tym większy rabat i zniżka ) a potem wystawić np na allegro .
Domowe pieczenie ciasta na zamówienie ?
Podziel się: