reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Praca licencjacka pomoc

Witam jestem studentką i pracuję nad pracą licencjantką gdzie moim tematem jest USG w pierwszych tygodniach ciąży( rozwijanie się zarodka oraz wpływ maszyn w na zdrowie matki i dziecka )

Potrzebuje do pracy USG ciąży w pierwszych tygodniach (od 4 do 10ty) papierowe i elektroniczne

Jeśli jakaś przyszła (lub teraźniejsza ) mamusia była by chętna pomóc i użyczyć takie USG do dokumentacji byłabym bardzo wdzięczna oraz wynagrodziła to ❤️🙏

Uprzedzając zbędne komentarze 😅🙏 Niestety uczelnia nie wyraziła chęci na pomoc w zdobyciu materiałów dlatego zwracam się na grupie ❤️.

reklama
Szczerze to mi nikt nie sprawdzał materiałów, z jakich korzystałam. Mowie tu nie o bibliografii, a o dokumentach pacjenta. Jestem po pielegniarstwie i pisalam studium przypadku.

reklama
W tego typu badaniach chyba nie wystarczy wykreowanie profilu na forum, pod wybranym pseudonimem, i prośba "wyślijcie mi zdjęcia USG". Nie do końca wyobrażam sobie, co to za praca, w której po prostu obejrzysz sobie "zdjęcia i papierowe" i powstanie z tego materiał do badań...
Może warto podejść do tego bardziej profesjonalnie? Zrobić np. formularz Google, przedstawić się z imienia i nazwiska, podać nazwę uczelni, kierunek studiów, dokładny temat i cel pracy. Zamieścić odpowiednie pytania ankietowe, odpowiednio ukierunkowane na Twoje badania (bo nie widzę związku między Twoim oglądaniem naszych USG i wnioskami o "wpływie maszyn"?!), a następnie skontaktować się z wybranymi osobami, które ankietę wypełnią i "pasują" do Twoich celów badawczych, żeby przesłały w kolejnym kroku zdjęcia i badania.
Może różnie bywa, ale na moich uczelniach nie przeszłoby takie zbieranie materiałów ;-)

reklama
Do góry