reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ppproszę o radę.

Co myślicie?
Pierwszy test (po lewej), gdy go robiłam, zatrzymał się on w tym miejscu rozmazabia i chyba dopiero po godzinie ukazał się wynik. Drugi natomiast był robiony odrazi po zrobieniu tamtego i odrazu wskazał 1 kreskę. Co myślicie? Proszę mówię wprost.

Załączniki

• 20230419_005241.jpg
    20230419_005241.jpg
    540,6 KB · Wyświetleń: 742
reklama
Co myślicie?
Pierwszy test (po lewej), gdy go robiłam, zatrzymał się on w tym miejscu rozmazabia i chyba dopiero po godzinie ukazał się wynik. Drugi natomiast był robiony odrazi po zrobieniu tamtego i odrazu wskazał 1 kreskę. Co myślicie? Proszę mówię wprost.
Myślimy, że test odczytany po czasie podanym na opakowaniu jest nieważny choćby nie wiem ile kresek na nim wyszło.
NIe ma ciąży.

Co myślicie?
Rozmazany czy odczytany po czacie nadaje się zawsze od razu do kosza.
Na drugim teście jest ... 1 kreska.
A przy ciąży muszą być 2 kreski.
1 kreska = brak ciąży

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i moje pytanie brzmi. Wysylam wam moj kalendarzyk. Stosunek odbylam w drugim dniu po owulacji jaka jest szansa że w krotce zostane mamą??🤔🙊
Screenshot_2023-05-03-11-28-53-07.jpg

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i moje pytanie brzmi. Wysylam wam moj kalendarzyk. Stosunek odbylam w drugim dniu po owulacji jaka jest szansa że w krotce zostane mamą??🤔🙊Zobacz załącznik 1522375

Kalendarzyk to tylko statystyka i może się totalnie mylić, ale jeżeli mamy się go trzymać w 100% to raczej nie prędko bo żeby zostać mamą to trzeba uprawiać seks przed lub w owulację, a nie po :)

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i moje pytanie brzmi. Wysylam wam moj kalendarzyk. Stosunek odbylam w drugim dniu po owulacji jaka jest szansa że w krotce zostane mamą??🤔🙊Zobacz załącznik 1522375
Korzystałam z tego samego kalendarza, stosunek musisz odbyć w dniu kiedy jest wysoka szansa, czyli w tym przypadku 21.04 😉, mi się udawało za każdym razem przy każdym staraniu zajść w ciążę i to dzięki temu kalendarzowi😂😂, powodzenia

Jeśli serio była owulacja w dniu jak wskazuję kalendarzyk, to jajeczko żyje ok 24h. 48h po raczej marne szanse.

reklama
A jak 19stego rowniez odbylam. Mowil partner że coś tam wlał 🤣. Jestem dwa dni przed okresem i narazie nie wskazuje nic na miesiaczke. Zawsze mnie ze tak powiem opryszczywalo a teraz nic. Piersi mnie bolą od prawie tygodnia. I w pochwie mam bardzo gęsty śluz to nw moze jakas malutka szansa??