reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test 25 dzien cyklu

Jasmina26

Zaciekawiona BB
Witam zacznę od tego iż mam 25/26 cykle zdarzają się 28 pierwszy test wykonałam 23 dnia cyklu po 30 minutach widoczne kreski zdj. Załączone (wiem po czasie się nie odczytuje ) nie dawalo mi to spokoju bo od owulacji boli mnie jajnik robilam testy owulacyjne od 9 dnia cyklu wychodziły slabo az 13 dnia cyklu był skok . 12 dnia cyklu mogło dojść do ew. zapłodnienia... dzisiaj 25 dzień cyklu test pink zrobiony z rana odrazu kreska . Teraz moje pytanie czy tak szybko może wyjsc test ?? we wcześniejszej ciąży miałam miesiąc miesiaczke więc dopiero w 2 miesiącu się dowiedziałam o ciąży ...

Załączniki

• 20190613_224023.jpg
    20190613_224023.jpg
    990 KB · Wyświetleń: 8 542
  • 20190615_082819.jpg
    20190615_082819.jpg
    842,7 KB · Wyświetleń: 20 249
reklama
reklama
A mam pytanie odnośnie samopoczucia i objawów z synkiem miałam mdłości około 3 miesiąca dopiero A teraz mnie mdli od wczoraj głowa pobolewa i jajnik

Ja w pierwszej ciąży nie miałam zupełnie żadnych objawów, z początku miałam wrażliwy węch i tyle, a w drugiej ciąży całe spektrum objawów. I złe samopoczucie i ból fizyczny, wszystko było gorsze :p

Dzisiaj jestem mega śpiąca Ale to też chyba przez tą pogodę. No ja z synkiem miałam późno objawy tylko wymioty A też dowiedziałam się o ciąży w 2 miesiącu więc nie obserwowałam niczego . Teraz czekać do 10 aż gin potwierdzi

reklama
Do góry