reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny?? Proszę o pomoc!

Drogie panie mam pytanie dotyczące testu ciążowego. Stosunek odbył się 3 dni temu i zrobiłam dzisiaj test i ja osobiście widzę drugą malutką kreskę która jest bardzo mało widoczna ale jednak uważam, że jest. Mój partner mi nie wierzy. Może jest zalane? Co sądzicie?
Prosiłabym o szybkie ocenienie, bardzo nie chciałabym mieć dziecka.

Załączniki

• inbound207160966351768311.jpg
    inbound207160966351768311.jpg
    244,5 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Drogie panie mam pytanie dotyczące testu ciążowego. Stosunek odbył się 3 dni temu i zrobiłam dzisiaj test i ja osobiście widzę drugą malutką kreskę która jest bardzo mało widoczna ale jednak uważam, że jest. Mój partner mi nie wierzy. Może jest zalane? Co sądzicie?
Prosiłabym o szybkie ocenienie, bardzo nie chciałabym mieć dziecka.
Wiesz, że test nie ma szans na pokazanie ciąży 3 dni po stosunku?

14 dni po zrób test.
Zabezpieczyliście się?
Poza tym kreska powinna być na środku, a nie tam, gdzie pokazujesz strzałką.

Wiesz, że test nie ma szans na pokazanie ciąży 3 dni po stosunku?

14 dni po zrób test.
Zabezpieczyliście się?
Poza tym kreska powinna być na środku, a nie tam, gdzie pokazujesz strzałką.
Dziękuję, wyczytałam, że najlepiej zrobić tydzień po, ale że stresu zrobiłam dzisiaj, niestety nie zabezpieczyliśmy się, ale nie był to długi seks, nie było wytrysku ani preejakulatu, ale i tak się boję i stres mnie zżera nie wytrzymam tego tygodnia ale serdecznie dziękuję za pomoc, jeśli pani coś jeszcze wie, to proszę napisać. Dziękuję.

Dziękuję, wyczytałam, że najlepiej zrobić tydzień po, ale że stresu zrobiłam dzisiaj, niestety nie zabezpieczyliśmy się, ale nie był to długi seks, nie było wytrysku ani preejakulatu, ale i tak się boję i stres mnie zżera nie wytrzymam tego tygodnia ale serdecznie dziękuję za pomoc, jeśli pani coś jeszcze wie, to proszę napisać. Dziękuję.
Po tygodniu test nie będzie jeszcze wiarygodny.

reklama
reklama
Do góry