misiaczek9191
Początkująca w BB
To pozostaje tylko czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekanie najgorsze . Od razu by się chciało wiedzieć , ale trzeba być cierpliwymTo pozostaje tylko czekać
W tym przypadku akurat cierpliwość to moje drugie imięCzekanie najgorsze . Od razu by się chciało wiedzieć , ale trzeba być cierpliwym
Wiadomo , ale nie ma innego wyjścia to tylko 2 tygW tym przypadku akurat cierpliwość to moje drugie imię
W sumie ma Pani rację, to tylko 2 tygodnieWiadomo , ale nie ma innego wyjścia to tylko 2 tyg
Otóż to. Ja będę musiała czekać z 3/4 bo jeszcze 2 dni miesiączkiW sumie ma Pani rację, to tylko 2 tygodnie
Moja gin mówiła. , Że szkoda kasy na testy lepiej zrobić betę tydzień to za szybko ale nie którym wychodziI znowu się pospiesze i będę robiłam testy już tydzień przed spodziewaną miesiączką, bo ciężko jest się powstrzymać
No tak, albo czekać, aż się miesiączka nie pojawiMoja gin mówiła. , Że szkoda kasy na testy lepiej zrobić betę tydzień to za szybko ale nie którym wychodzi
Ale to też nie wyznacznik bo nie zawsze oznacza ciążęNo tak, albo czekać, aż się miesiączka nie pojawi