reklama
Madziks999
Początkująca w BB
Ale z tego nie wynika, że było 0. Na moje coś tam było, ale nie wskazywało na ciążę. Albo tak jak pisałaś pomylili się. Oby.To normalne, że jest podane <2 - bo taka jest czułość tego oznaczenia.
pietraczkaa
Fanka BB :)
No Luxmed to akurat ma beznadziejny sprzęt. Wiem bo też mam pakiet, szkoda gadać, piękne nowoczesne placówki a lekarze i sprzęt szkoda gadać.Byłam wczoraj w luxmedzie. Sprzęt dobry mają. To prywatne placówki medyczne. Załączyłam wynik lekarzowi, czekam na jego odpowiedź.
Nie martw się na zapas, zrób powtórnie betę i jeśli przyrasta to do lekarza na USG na początku następnego tygodnia. Na USG powinno być coś widać przy becie ponad 1000 ale nie zawsze tak jest, także nie ma co się stresować bo ciąża jest bardzo mloda
Madziks999
Początkująca w BB
Dokładnie taka była ich czułość. Kreska była blada, ale widoczna.Ale w ciągu 48h nie ma szans by z nawet z tych 2 podskoczyło do 450
Nawet jakbyś miała przyrosty po 300%.
No i miałaś wcześniejsze testy - nie wiem jakiej czułości, ale dla nich min to beta >10
Pewnie coś im nie poszło z tymi wynikami
Madziks999
Początkująca w BB
jasani
Fanka BB :)
Dla mnie to trochę niemożliwe aby wczoraj późnym popołudniem beta 450 a dzisiaj rano już widoczny pęcherzyk. Oby nie okazało się to pseudopęcherzykiem.A jednak
reklama
Madziks999
Początkująca w BB
Żaden pseudopęcherzyk. Na szczęście wszystko ok.Dla mnie to trochę niemożliwe aby wczoraj późnym popołudniem beta 450 a dzisiaj rano już widoczny pęcherzyk. Oby nie okazało się to pseudopęcherzykiem.
Załączniki