Madzia86G
Fanka BB :)
Rarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...migusiem
Moglabys opisac ta historie na fb Jesli nie chcesz sie ujawniac, moge skopiowac jako anonimowy ...
Nie gniewaj się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...migusiem
Moglabys opisac ta historie na fb Jesli nie chcesz sie ujawniac, moge skopiowac jako anonimowy ...
a mozesz na priv napisac mi jakim imieniem moge Cie podpisac?możesz wkleić jako anonimowy
rozumiemRarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...
Nie gniewaj się.
a mozesz na priv podac mi imie, jakim moge podpisac wpis?ja w ogóle nie mam fb, więc możesz po prostu wstawić
moglabys to opisac na fb?Ja do porodu przygotowywałam się na sesjach hipnozy regresyjnej. Telepata pomógł zrozumieć mi skąd wynikały moje lęki. A w sam poród weszłam w transie hipnotycznym i nic n ie bolało, a lekarze sie nawet nie zorientowali hehe. O hipnozie regresyjnej szerzej poczytać możecie tutaj: Link do: Hipnoza regresyjna, co to jest? Historia hipnozy regresyjnej ja polecam serdecznie każdemu, kto boryka się z lękami