Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeszcze za wcześnie na test, musisz cierpliwie czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to już teoretycznie 10dpo i oszaleje tutaj. Ani okresu ani ciąży i człowiek nie wie co ze sobą zrobić.Jeszcze za wcześnie na test, musisz cierpliwie czekać
Bo mój okres nie występuje 14 dni po i jest to ogólnym mitem. Mam pozna owulacje i okres zaraz po. Wiec dlatego wiem ze coś jest nie tak.Okres występuje ok 14 dni po. Wiec czemu sie dziwisz, ze nie dostałaś?
Jest za wczesnie i na okres i na test
Czyli po prostu mam urojoną wiedziałam ze jestem nienormalna ale tez kurde... ale w sumie niektórym testy wychodzą dopiero 2 tygodnie od owulacji wiec w sumie do końca tygodnia to będzie jedna wielka niepewnaJa miałam cykle 30 dniowe A test zrobiłam właśnie w dniu spodziewanej @. I były wyraźne dwie kreski. Moja bratowa miała tak że jej testy nie wychodziły w ogóle A objawy miała ciążowe. Nawet była na usg potwierdzić ciążę A testy nadal nic. Dziwne ale podobno się zdarza.
Kochana dla mnie zrozumiałaś albo ja źle napisałam. Bratowa była wtedy w ciazy właśnie z tej ciazy mam bratanice piekna także głowa do góry!Czyli po prostu mam urojoną wiedziałam ze jestem nienormalna ale tez kurde... ale w sumie niektórym testy wychodzą dopiero 2 tygodnie od owulacji wiec w sumie do końca tygodnia to będzie jedna wielka niepewna [emoji3525]
W takim wypadku masz za krótka fazę lutealna. Miesiaczka wypłukuje zarodek zanim tez sie dobrze zagniezdzi. Badalas sie pod tym katem, badalas progesteron?Bo mój okres nie występuje 14 dni po i jest to ogólnym mitem. Mam pozna owulacje i okres zaraz po. Wiec dlatego wiem ze coś jest nie tak.
No oby coś z tego było bo jak nie ciąża to znaczy ze jest masakra z moimi jajnikami a naprawdę nie chce latać po lekarzach ani faszerować się lekamiKochana dla mnie zrozumiałaś albo ja źle napisałam. Bratowa była wtedy w ciazy właśnie z tej ciazy mam bratanice piekna także głowa do góry!
Tu koleżanka ma rację z faza lutealna. Jeżeli nic nie wyjdzie teraz to poczytaj jak wydłużyć ta fazę. Wiem że są naturalne sposoby na to. Ostatecznie do lekarza możesz iść i wtedy komplet badań. Ale rzeczywiście to utrudnia zajście w ciążę lub jej utrzymanie.W takim wypadku masz za krótka fazę lutealna. Miesiaczka wypłukuje zarodek zanim tez sie dobrze zagniezdzi. Badalas sie pod tym katem, badalas progesteron?
Wiec albo jesteś szczęściara jedna na milion i jesteś w ciazy stad brak okresu albinos ci sie cos przestawiło.