reklama
Passtelova
Fanka BB :)
Gratuluję po cichu i czekamy na wieści po wizycie
Mama_malarka
O rety jaka historia. Czekam i ja na wieści
LenkazNatką
Zaciekawiona BB
Już po wizycie, lekarz stwierdził, że na tą chwilę to zdrowo rozwijająca się ciąża <3 . Nadal go dziwi dzień poczęcia - zaraz po @, no ale cuda się zdarzają :-) serduszka jeszcze nie ma ale już był tętniący zalążek. Także chyba wszystkie moje obawy , że moglam zaszkodzić ciąży mogę zostawić w tyle, bo jest o wiele młodsza niż sądziłam, a w czerwcu już byłam grzeczna i stresu mniej. Kieruje się zatem do Lutowych Mamusiek i mogę tylko pochylić się przed losem, który płata nam figle :-)
jasani
To spokojnej ciąży życzęJuż po wizycie, lekarz stwierdził, że na tą chwilę to zdrowo rozwijająca się ciąża <3 . Nadal go dziwi dzień poczęcia - zaraz po @, no ale cuda się zdarzają :-) serduszka jeszcze nie ma ale już był tętniący zalążek. Także chyba wszystkie moje obawy , że moglam zaszkodzić ciąży mogę zostawić w tyle, bo jest o wiele młodsza niż sądziłam, a w czerwcu już byłam grzeczna i stresu mniej. Kieruje się zatem do Lutowych Mamusiek i mogę tylko pochylić się przed losem, który płata nam figle :-)
Passtelova
Wszystkiego dobrego! Oby reszta ciąży obyła się już bez niespodzianekJuż po wizycie, lekarz stwierdził, że na tą chwilę to zdrowo rozwijająca się ciąża <3 . Nadal go dziwi dzień poczęcia - zaraz po @, no ale cuda się zdarzają :-) serduszka jeszcze nie ma ale już był tętniący zalążek. Także chyba wszystkie moje obawy , że moglam zaszkodzić ciąży mogę zostawić w tyle, bo jest o wiele młodsza niż sądziłam, a w czerwcu już byłam grzeczna i stresu mniej. Kieruje się zatem do Lutowych Mamusiek i mogę tylko pochylić się przed losem, który płata nam figle :-)
reklama