Dzień dobry! To moja pierwsza ciąża więc wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe. Jestem w 9 tc, termin porodu na 27 września. Nadal ciężko mi uwierzyć w to, że będę mamą - tym bardziej że jest to zupełnie nieplanowane. Ale z drugiej strony już zaczęłam się cieszyć Byłoby super jeśli dołączyłybyście mnie do grupy... większość informacji dot. ciąży zdobywam właśnie tutaj - w internecie. Pozdrawiam serdecznie!!
reklama
Witaj napisz do Nessi prośbę o dostęp do forum zamkniętego bo my tam głównie piszemy [emoji5]Dzień dobry! To moja pierwsza ciąża więc wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe. Jestem w 9 tc, termin porodu na 27 września. Nadal ciężko mi uwierzyć w to, że będę mamą - tym bardziej że jest to zupełnie nieplanowane. Ale z drugiej strony już zaczęłam się cieszyć Byłoby super jeśli dołączyłybyście mnie do grupy... większość informacji dot. ciąży zdobywam właśnie tutaj - w internecie. Pozdrawiam serdecznie!!
Witaj napisz do Nessi prośbę o dostęp do forum zamkniętego bo my tam głównie piszemy [emoji5]
Dzięki za informacje, już napisałam Miłego dnia!!
karoo-kp
Mama Jagodzianki
czasami trzeba poczekać. Kontroluj czy link w temacie o wątku zamkniętym Ci działa.Ja napisalam i dalej nic..
ja czekałam 6 dni, dziewczyny dodają, ale trzeba czekać na decyzję administratorki.
Witam wszystkie mamy !!
Jestem w pierwszej planowanej ciąży - dokładnie 12t1d, termin porodu 11 września (swoją drogą niezła data..). Proszę o dołączenie mnie do grupy
Pozdrawiam <3
Napisz do @CzarnaMadzia lub Nessi z prośba o przyłączenia do wątku zamkniętego [emoji5]
Czasem to chwile potrwa wiec sie spokojnie czekaj na wiadomość [emoji6]
Witaj!
kotrysia
Fanka BB :)
Witam dziewczyny!
To moja pierwsza ciążą. Jutro zaczynam drugi trymestr
Termin porodu mam na 24 września.
Jestem za razem przerażona i szczęśliwa. Z nerwów staram się czytać "wszystkie internety" bo mam wrażenie, że pomoże mi się to bardziej przygotować.
Dopiero dzisiaj znalazłam to forum i mam nadzieję, że dzięki Wam ten stres trochę się zmniejszy i że poznam tu najlepsze przyszłe mamy na świecie
Pozdrawiam Was i życzę spokojnej ciąży
To moja pierwsza ciążą. Jutro zaczynam drugi trymestr
Termin porodu mam na 24 września.
Jestem za razem przerażona i szczęśliwa. Z nerwów staram się czytać "wszystkie internety" bo mam wrażenie, że pomoże mi się to bardziej przygotować.
Dopiero dzisiaj znalazłam to forum i mam nadzieję, że dzięki Wam ten stres trochę się zmniejszy i że poznam tu najlepsze przyszłe mamy na świecie
Pozdrawiam Was i życzę spokojnej ciąży
reklama
justys0702
Fanka BB :)
Piszemy na watku zamknietym. Jesli chcecie z nami byc i sie udzielac to napiszcie do Nessi o przylaczenie.
Podziel się: