reklama
ewela_grzyba
Fanka BB :)
Och jeszcze jedna kwietnióweczka :-) jak fajnie! Witamy 100krotKa :-)
ewela_grzyba a ja widzę że oprócz kwietnia to jeszcze mamy podobny staż małżeńskiheh
ilooonka
mama Emisi :)
witaj nowa kwietniówko!
kasiagaw
Fanka BB :)
100krot_ka witaj
madziaka78
soooo happy
Sandruszka hej, hej!!! Też na początku trafiłam na to drugie kwietniowe forum, ale szybko przywiało mnie tutaj
100krotka witaj! Mamy ten sam termin i u mnie też chłopczyk
100krotka witaj! Mamy ten sam termin i u mnie też chłopczyk
CzyKrotka
spełnienie
a to jak jest 100krotka, to i czykrotka sie przywita
mam na imie Ela, jestem mama nastoletniego Piotrka i teraz oczekuje (z duzym prawdopodobienstwem :> ) na corcie
pisze, ze prawdopodobnie bedzie corka, poniewaz na USG w Ujastku wyszlo, ze na 80% bedzie chlopiec,
a 2 tyg pozniej na polowkowym, ze na 70% dziewczynka
po tych badaniach smialismy sie, ze mamy 150% pewnosci
natomiast w zeszla srode pani doktor robila kontrolne usg i stwierdzila, ze wg niej z wiekszym niz 70% prawdopodobienstwem bedzie dziewczynka
wiec jest 2:1
termin mam na Wielkanoc 9 kwietnia
nie jest to jeszcze przesadzone, ale prawdopodobnie bedzie cc, ze wzgledu na rozchodzaca sie miednice w spojeniu lonowym
pozdrawiam Kwietniowki ))
mam na imie Ela, jestem mama nastoletniego Piotrka i teraz oczekuje (z duzym prawdopodobienstwem :> ) na corcie
pisze, ze prawdopodobnie bedzie corka, poniewaz na USG w Ujastku wyszlo, ze na 80% bedzie chlopiec,
a 2 tyg pozniej na polowkowym, ze na 70% dziewczynka
po tych badaniach smialismy sie, ze mamy 150% pewnosci
natomiast w zeszla srode pani doktor robila kontrolne usg i stwierdzila, ze wg niej z wiekszym niz 70% prawdopodobienstwem bedzie dziewczynka
wiec jest 2:1
termin mam na Wielkanoc 9 kwietnia
nie jest to jeszcze przesadzone, ale prawdopodobnie bedzie cc, ze wzgledu na rozchodzaca sie miednice w spojeniu lonowym
pozdrawiam Kwietniowki ))
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Witaj CzyKrotko! :-) Rzeczywiście nieźle z tym USG
Podziel się: