reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

Fantazjowa- witaj! Super, że do nas dołączyłaś. Trojaczki- suuper, a znasz już płeć?

edit. już doczytałam na innym wątku, że trzy dziewczyny- gratki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witaj fantazjowa! ;-)
Naprawdę trojaczki?!?!?!?! :-):-):-) wow!!! to gratulacje przeogromniaste!!
Na kiedy masz termin? Bo pewnie trochę wcześniej urodzisz...

Niby termin mam na 10 kwietnia,ale nie łudzę się,że wytrzymam tyle.
Tak naprawdę trojaczki :) Mój mąż się śmieję,że jak wszystkie cztery okres dostaniemy to nie wie jak wraz z Kacprem wytrzymają :p

Fantazjowa ja mam termin na 9 kwietnia :) To naprawdę błogosławieństwo, że masz aż 3 maluszki! A u Ciebie w rodzinie zdarzały się już mnogie ciąże? Gratulacje i Witamy na forum!

Gratulacje dziewczyny:)

Ja mam na imię Monika mieszkam w Bielsku mam 21 lat. Na razie jestem przerażona tym że w końcu zostanę mamą :p chodź zaczyna to do mnie docierać :) Czekam aż poczuję pierwsze ruchy, bo na razie ani ruchów ani dużo większego brzucha nie ma ( może to być spowodowane moją kilku kilogramową nadwagą ;/ )
Ale się rozpisałam, na pewno będę tu często zaglądać. Mam nadzieję że poznam tu grono fajnych "babek" :D

Aaaa i zapomniałam napisać, że na USG w 12 tyg ukazał nam się chłopczyk :D przy kolejnym niestety nic nie było widać ale liczę na to że za dwa tygodnie już będziemy pewni :)

Ostatnia edycja:
Cobra miło Cie poznać :) młodziutka jesteś , albo ja stara - mam 24 lata :) Co do ruchów wszystko przed Tobą ! Jaką masz datę wyznaczoną jako termin porodu ? Wybacz, że tak wypytuje, ale jestem ogromnie podekscytowana jak mogę kogoś nowego poznać :))

Fantazjowa witaj :-) o qrcze trojeczka nooooooo gratulacje ogromne potrójne :)
CobraOna witaj :-) na pewno wszytsko bedzie dobrze :) zawsze jest ten 1 raz . :)

Reniuszek nooooooooo prosze Cie jak Ty stara jestes to ja z epoki kamienia łupanego :szok::-D

Cobra suuper :D ja mam 27 kwietnia - zobaczymy, ktora pierwsza sie rozpakuje :))))

porannakawa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D - no dobra moze mnie ponioslo :D

No to terminy nam się udały :D pierwszy termin miałam na 28 ale sie trochę przesunął :p
Kolejne USG mam 1 grudnia wiec zobaczymy co sie tam szykuje :p
Masz juz brzuszek?

reklama
Do góry