reklama
Witam wszystkie mamusie!
Dopiero dołączamy do Waszego grona, ale bardzo tu miło i przytulnie.
Imię: Michalina
z Mężem: 2 lata, znamy się 9
dziecko: Dawidek, za kilka dni kończy dwa latka
ulubiony autor: Harlan Coben, Erlih Segal
ulubione zajęcie: zabawy z moim Synkiem
marzenie: po prostu być szczęśliwym
Dopiero dołączamy do Waszego grona, ale bardzo tu miło i przytulnie.
Imię: Michalina
z Mężem: 2 lata, znamy się 9
dziecko: Dawidek, za kilka dni kończy dwa latka
ulubiony autor: Harlan Coben, Erlih Segal
ulubione zajęcie: zabawy z moim Synkiem
marzenie: po prostu być szczęśliwym
Witam
Na imię mam Karolina mam 31 lat , 4,5 letniego syna a obecnie jestem w 5 tyg ciąży.
Pozdrawiam serdecznie
Na imię mam Karolina mam 31 lat , 4,5 letniego syna a obecnie jestem w 5 tyg ciąży.
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnia edycja:
Lilit
Zaciekawiona BB
Przywitam się i ja
Mam na imię Marta, jestem ze Szczecina, tymczasowo, ze względu na pracę męża mieszkamy w Inowrocławiu. Mam 24 lata (jeszcze przez kilka tygodni ;-)) i czekam właśnie na mojego pierwszego potomka.
Mam na imię Marta, jestem ze Szczecina, tymczasowo, ze względu na pracę męża mieszkamy w Inowrocławiu. Mam 24 lata (jeszcze przez kilka tygodni ;-)) i czekam właśnie na mojego pierwszego potomka.
dziewczynka86
Aktywna w BB
Witam
Jestem Kasia, mam 26 lat, co do dzieci to, że tak powiem, prace trwają :-), z P. jestem od ponad 6 lat, a co do marzeń, to należy patrzeć na punkt dotyczący dzieci.
Fajnie, że jest nas tutaj całkiem sporo :-)
Jestem Kasia, mam 26 lat, co do dzieci to, że tak powiem, prace trwają :-), z P. jestem od ponad 6 lat, a co do marzeń, to należy patrzeć na punkt dotyczący dzieci.
Fajnie, że jest nas tutaj całkiem sporo :-)
Witam serdecznie!
Jestem Dorota, 33 lata. Mieszkam w przygranicznym Ueckermünde (ta miejscowosc z lokalnym zoo, mam do niego 100 metrow). Jestem mama prawie 9-letniej Weroniki, 4-letniego Gabriela, a w pazdzierniku zostane mama po raz trzeci. Z tym, ze to ciaza numer cztery... Z mezem tworzymy pare od 11 lat. Jestem weekendowa zona, maz pracuje w Warszawie i przyjezdza do nas jedynie na weekendy.
Jestem Dorota, 33 lata. Mieszkam w przygranicznym Ueckermünde (ta miejscowosc z lokalnym zoo, mam do niego 100 metrow). Jestem mama prawie 9-letniej Weroniki, 4-letniego Gabriela, a w pazdzierniku zostane mama po raz trzeci. Z tym, ze to ciaza numer cztery... Z mezem tworzymy pare od 11 lat. Jestem weekendowa zona, maz pracuje w Warszawie i przyjezdza do nas jedynie na weekendy.
reklama
:-)Witam, mam na imie Alicja
mam 27 lat, moja córeczka Wiktoria ma 9 m-c i jestem z jej tatusiem juz 10,5 roku
super ze jest takie forum pozdrawiam
mam 27 lat, moja córeczka Wiktoria ma 9 m-c i jestem z jej tatusiem juz 10,5 roku
super ze jest takie forum pozdrawiam
Podziel się: