reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Martadelka musisz wejść w Panel kontrolny, później w Edytuj sygnaturę i tam to wkleić.Wtedy suwaczek będzie pojawiał się pod każdym postem:-)
kasiawilde
Fanka BB :)
no dobra, jakoś tak przeglądam sobie nasze stare posty i wiecie co? ja się chyba nigdy nie przedstawiłam, przynajmniej nie mogę znaleźć tego postu!!!
a więc, mam na imię Kasia (trudno się domyślić z nicku w kwietniu skończę 29 lat, mężatka od dnia katastrofy w Smoleńsku, Podlasianka całym sercem, chociaż w sumie pewnie z 4 lata pożyłam na obczyznach anglojęzycznych licencjat w nauczaniu języka angielskiego, od kwietnia mgr filologii angielskiej, specjalność tłumaczeniowa, obecnie formalnie dalej zatrudniona w Anglii, ale jakoś chyba nie wracam więc niedługo będę bezrobotna... i tak jak Wy się przedstawiałyście 'planowany termin na...' tak ja napiszę, dumna mama Kuby, ur. 13.06.2011
a więc, mam na imię Kasia (trudno się domyślić z nicku w kwietniu skończę 29 lat, mężatka od dnia katastrofy w Smoleńsku, Podlasianka całym sercem, chociaż w sumie pewnie z 4 lata pożyłam na obczyznach anglojęzycznych licencjat w nauczaniu języka angielskiego, od kwietnia mgr filologii angielskiej, specjalność tłumaczeniowa, obecnie formalnie dalej zatrudniona w Anglii, ale jakoś chyba nie wracam więc niedługo będę bezrobotna... i tak jak Wy się przedstawiałyście 'planowany termin na...' tak ja napiszę, dumna mama Kuby, ur. 13.06.2011
Aestima
Fanka BB :)
Ale jaja, jestem już na 3 tr. , mój pierwszy wpis na naszym forum jest z 8-10-2010. Zaraz po mnie przedstawia się larvunia, Misia i Doris:-) Ale długo się już znamy, co??
A ile dziewczyn przepadło bez wieści... Ciekawe co się dzieje np. z tusen, Dagamit... Z radością za to odkryłam, że jedna dziewczyna, której nie udało się zostać czerwcówką ma już dwumiesięcznego szkraba)
A ile dziewczyn przepadło bez wieści... Ciekawe co się dzieje np. z tusen, Dagamit... Z radością za to odkryłam, że jedna dziewczyna, której nie udało się zostać czerwcówką ma już dwumiesięcznego szkraba)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - której ? :-) Faktycznie niektóre dziewczyny jakoś znikły po porodzie A ja się nie przedstawiałam - jakoś nie umiem tak No ale z kilkoma z Wawy i okolic znam się osobiście, więc nie jestem łysiejącym 40 - latkiem
reklama
Podziel się: