reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
no dobra, jakoś tak przeglądam sobie nasze stare posty i wiecie co? ja się chyba nigdy nie przedstawiłam, przynajmniej nie mogę znaleźć tego postu!!!
a więc, mam na imię Kasia (trudno się domyślić z nicku ;) w kwietniu skończę 29 lat, mężatka od dnia katastrofy w Smoleńsku, Podlasianka całym sercem, chociaż w sumie pewnie z 4 lata pożyłam na obczyznach anglojęzycznych :) licencjat w nauczaniu języka angielskiego, od kwietnia mgr filologii angielskiej, specjalność tłumaczeniowa, obecnie formalnie dalej zatrudniona w Anglii, ale jakoś chyba nie wracam ;) więc niedługo będę bezrobotna... i tak jak Wy się przedstawiałyście 'planowany termin na...' tak ja napiszę, dumna mama Kuby, ur. 13.06.2011 :)

Ha,mój też z 13- tego ale maja:)) I olek mgordon z 13!

Zmobilizowałaś mnie żeby odszukać post w którym się przedstawiałam, ciekawe co tam naskrobałam...

Ale jaja, jestem już na 3 tr. , mój pierwszy wpis na naszym forum jest z 8-10-2010. Zaraz po mnie przedstawia się larvunia, Misia i Doris:-) Ale długo się już znamy, co??
A ile dziewczyn przepadło bez wieści... Ciekawe co się dzieje np. z tusen, Dagamit... Z radością za to odkryłam, że jedna dziewczyna, której nie udało się zostać czerwcówką ma już dwumiesięcznego szkraba:))

Aestima - której ? :-) Faktycznie niektóre dziewczyny jakoś znikły po porodzie :baffled: A ja się nie przedstawiałam - jakoś nie umiem tak :sorry2: No ale z kilkoma z Wawy i okolic znam się osobiście, więc nie jestem łysiejącym 40 - latkiem :-D

forever, nie wiem czy pamiętasz, to na samym początku było- lil_ maja. Wiele po porodzie odpadło ale wiele dużo dużo wcześniej...

reklama
Do góry