reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

reklama
no nie wiem co się dzieje z tym suwaczkiem, jeden nieczytelny, a drugi wcale niewidoczny :( spróbuję powalczyć z nim jeszcze ;)

Witam wszystkie mamuśki z czerwca :-) pomału zagłębiam się w to forum i chciałam się Wam przedstawić :-)
Planowany termin mam na 5 czerwca, więc w sumie zaliczam się do czerwcówek ;-), obecnie jestem na zwolnieniu i byczę się w domku.

Kuma widzę, że razem zaczynamy wdrażać się i obydwie jesteśmy z Wrocka ;-)

reklama
witam wszystkie czerwcowki!!!
czytam Was od pocztku ale jakos nie mialam odwagi napisac moze dlatego ze nie mieszkam w Polsce, od 7 lat mieszkam w Chicago, spodziewam sie drugiego dziecka, mam prawie 5 letnia coreczke a teraz czekamy na synka, termin z om na 9 czerwca z usg na 6 czerwca, mam 31 lat, chyba tyle o mnie,:-)

Do góry