reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Mari_anna - witaj i proszę nie wspominaj tu nic o seniorkach bo zaraz padnę :-D tu jest to zabronione - przerabialam to a uwierz, że mam większe predyspozycje :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kaja_10- sorry, że tak wyszło. Ja mam w tej ciąży jakieś schizo, boję się sto razy bardziej niż 13 lat temu . Wydaje mi się, że jak się ma dwadzieścia jeden i pół i rodzi się 1 dziecko to jakoś jest łatwiej (chodzi mi o psychikę).:tak: Takie mam porównianie. :-) Obiecuję, że nie będę już o tym wspominać :-):-):-)

To ja z czystym sumieniem mogę tu do was dołączyć .. :-D

Imię: Ania
Miasto: Wodzisław Śląski
Stan cywilny: zaręczona panna - w tym roku planujemy ślub :)
Ilość dzieci: Jak na razie 0
Termin porodu: Minął :-D Miał być Sylwestrowy Maluszek a będzie Styczniowy :)

No to i ja się wpiszę :biggrin2:
Imię: Ulka
Miejscowość: Piastów
Stan cywilny: Mężatka
Termin porodu: 08.01.2010
Dzieciaczek: Szymon ur. 09.01.2010

jeszcze ja
Imię: Ela
Miejscowość: Wrocek
Stan cywilny: Mężatka
Dzieciaczek: Patrycja 13.01.2010.

Ostatnia edycja: