reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się !!!

Witam wszystkie przyszle mamusie :D

Oczywiscie interesuje mnie w kt. tygodniu jestescie, jak sie czujecie, ale... chcialabym Was poznac!

Kim jestescie, gdzie mieszkacie, co robicie na codzien (praca, dom), czym sie interesujecie (oprocz ciazy oczywiscie :wink: ), w jakich obecnie jestescie nastrojach.....?

Ja jestem MONIKA. mam 28 lat i jestem w 8 tygodniu ciazy. Niemezatka, ale mam przyjaciela, z kt. jestem 4 lata. Dziecko planowalismy juz od ok. pol roku i w koncu sie udalo!
Nie pracuje (szukalam pracy, ale teraz to nie ma sensu), uwielbiam podrozowac, cwicze joge, czytam ksiazki, spotykam sie ze znajomymi - tak spedzam czas.
W sumie obecnie interesuje mnie tylko jedno - to co dzieje sie w moim brzuszku i z moim cialem. glownie na tym sie koncentruje :D

Pozdrawiam wszystkie Lipcowe Mamusie!
Monia

reklama
Czesc Monia, witaj w swiecie mamusiek :) Ja nazywam sie Ewelina , mam 26 lat i tez oczekuje pierwszego dziecka. Obecnie jestem w 17 tygodniu i od dwoch miesiecy siedze sobie w domku na L4 .Pracuje w sklepie obuwniczym i szczerze mowiac moje zwolnienie bylo spowodowane atmosfera jaka sie wytworzyla w pracy na wiadomosc o mojej ciazy , szef nie byl zbytnio zadowolony - niestety. Ciesz sie , ze teraz nie masz takich zmartwien bo to o jeden klopot mniej , a musisz sie teraz duzo usmiechac to i dzidzius bedzie zadowolony :) Pozdrawiam i ciesze sie , ze Cie poznalam

Ja mam 26 lat i to także moja pierwsza ciążą. Właśnie zaczęłam 19 tydzień. Dzidzia już się rusza i to super uczucie.
Zaglądam tu tak często jak się da, ale często nie mam czasu, bo pracuję w handlu i na dodatek na zmiany :(.
Tez jestem tu nowa, także powinno być nam raźniej. Pozdrawiam i zapraszam do pisania e-maili.

Witam wszytkich serdecznie! Też jestem nowa Wczoraj się zalogowałam. Rozpoczęłam nowy wątek pt. L-4. Elfiko pisze, że jest na zwolnieniu z powodu atmosfery, która się wytworzyła ja też się wybieram i podejrzewam że jak powiem o ciąży to też się wytworzy nieciekawa atmosfera. Ale cieszę się że jesteśmy chronione przez prawo!
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! Buziaczki :-*

Witam serdecznie,z awsze milo jak nasze grono sie powieksza, ja mam 25 lat, jestem w 17 tygodniu i jetsm przeszczesliwa... w pracy mam lepiej niz wy choc wydawalo mi sie ze tak nie bedzie, bo pracuje tu dopiero od czerwca a juz w grudniu funduje nowine ze jestem w ciazy, zreszta w momencie kiedy z 3 osob w zespole, zostaje ja sama !!! ale szefowa mimo iz nie ma rodziny, naprawde super kobieta, zamiast mi jakies fochy strzelac to sie ucieszyla i powiedziala ze zycia pod prace ukladac nie mozna... naprawde mnie tym zaskoczyla, w zwiazku z czym zamierzam pracowac tak dlugo jak sie da, zreszta czuje sie ok, wiec poki jest w porzadku to nie widze przeszkod, lubie swoja prace zreszta chce do niej wrocic wiec wypada dalej sie starac... ale sie nie przemeczam.. o to dba moja szefowa i nie przeciaza mnie nadmiarem obowiazkow... :)

W kwestii informacyjnej dla owych Lipcoweczek... jest nas wiecej na lipcowych mamach gdzie na biezaco mozna przedyskutowac wszytskie watpliwosci, podzielic sie zmartwieniami i radosciami... mamy tez temat suwaczki lipcowe, gdzie warto wyslac wiadomosc z suwaczkiem, jak go zrobic jest chyba na forum ogolym w tematach organizacyjnych... no i jesli macie jakies zdjecia, to chetnie Was zobaczymy w temacie galeria lipcoweczek... buziaki i zmykam do pracy...

I ja chciałabym sie z Wami przywitać. Super, że jest takie forum - szkoda, że wcześniej go nie odkryłam. Ale nic straconego  ;)
Mam na imię Gosia, mam 25 lat i to nasz pierwszy, długooczekiwany dzidziuś. Będzie chłopczyk a co do imienia to trwa "dysputa" ;) Termin wyznaczono nam na 16 lipca.

Bardzo chce być z Wami Lipcóweczkami.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich  :-*

reklama
Witam wszystkie lipcowa mamuśki.Ja  mam termin na koniec lipca,i jest to moja pierwsza ciąża.Wiem już,ze nie będe rodzić naturalnie tylko przez cesarskie cięcie.Pozdrawiam 

Do góry