reklama
mamatatadziecko
Fanka BB :)
mam 23 lata, jestem z Bydgoszczy. Studiuję dwa kierunki i pracuję
od września jestem żoną, a 6 lipca zostanę mamusią. Będę miała w domu dwóch chłopców
Juz się gdzieś witałam, ale nie wiem czy to było tutaj
od września jestem żoną, a 6 lipca zostanę mamusią. Będę miała w domu dwóch chłopców
Juz się gdzieś witałam, ale nie wiem czy to było tutaj
Witajcie nowe mamuśki !
Kinderek uszy do góry, trzeba mysleć pozytywnie ( cieszę się że jest tu kolejna osoba z okręgu pomorskiego )
o może mi pomożesz podjąć decyzje co do szpitala w Gdańsku.....mam miec cc i do wyboru Zaspa albo Kliniczna.....
H
Huuuura
Gość
Cześć mamatatadziecko! Coraz więcej Bydgoszczanek u nas też jestem z Bydzi! Trzymaj się zdrowo!!!
mamatatadziecko
Ooo to dobrze, że co raz więcej Bydgoszczanej i to jeszcze na lipiec
Hej!We wrześniu skończę 28 lat!Od 7 lat mieszkam z narzeczonym w Holandii.To moja druga ciąża.Pierwsza 2 lata temu to ciąża pozamaciczna.Teraz jestem w 23 tygodniu.Pozdrawiam serdecznie:-)
Misia1974
Witaj mimu - ach w jakim pięknym mieście mieszkasz. My jesteśmy zakochani Amsterdamie. Spędziliśmy tam kilka cudownych dni i zauroczyła nas atmosfera miasta. No może nie coffee shopy ;-) ale luz życia. Mieszkaliśmy przy tym wielkim parku, gdzie były zjazdy hippisów i codziennie rano robił na nas wrażenie luz Amsterdamczyków jadących z uśmiechem rowerami do pracy :-)
Mamatatodziecko - my też z Bydgoszczy.
Mamatatodziecko - my też z Bydgoszczy.
reklama
H
Huuuura
Gość
Witajcie andzia i mimu!
Podziel się: