Dzien dobry.Mam taki problem,moja zona od pewnego czau zaczela spowrotem nalogowo pic i znikac z domu na kilka,kilkanascie nocy zostawiajac córeczke pod opieka mojej 70letniej mamy a jak wracala mniej lub bardziej pijana potrafila w takim stanie karmic dziecko piersia.Ja pracowalem jako kierowca i niekturych rzeczy poprostu nie wiedziale,jak tylko sie o tym wszystkim zorjentowalem zrezygnowalem z pracy ale moja zona jak by w odpowiedzi na to znikal na drugi dzien z domu i nie ma jej juz 2tyg,ostatnio znalazlem ja z kochankiem na tzw.melinie w stanie totalnego wyczerpania po kolejnym dniu picie i przyprowadzilem do domu na drugi dzien jak tylko doszla odrobine do siebie poprostu znikla znowu.A tak jak wczesniej wspomnialem o wielu zeczach nie wiedzialem bo poprostu klamala ze to jest u kolezanki a to ze musi dluzej w pracy zostac itd.W zwiazku z tym moje pyt.brzmi.Chce wziac rozwod lub separacje i jakie sa moje szanse na otrzymanie calkowitej opieki nad dzieckiem i jak mam zrobic zeby do czau rozwodu opieke nad dzieckiem tez zostala mi przydzielona.I czy w razie jak by chciala przyjs po dziecko czy moge jej go poprostu nie dac poniewarz obawiam sie o bespieczenstwo mojej cureczki.PROSZE O RADE I Z GURY DZIENKUJ