reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

masala ale macie tempo z ta kasa...ja to 19 wyslalam i dalej nic nie mam anidecyzji ani kasy...hmmm ciekawe od czego to zalezy...

reklama
No ja wlasnie sprawdzilam na kacie i juz dostalam . Nie pamietam kiedy doklanie wyslalam wiem ze to byl ten tydzien przed swietami. Super!!!

Mam nadzieje ze wam tez wplyna - moze maja poprostu opoznienia?

tez mi sie tak wydaje... ja wlas ie wyslalam w poniedzielek przed swietami, ale masala np wyslala pozniej niz ja i juz ma a u mnie ani widu ani slychu...hmmm.nie rozumiem tego...w nexcie maja naprawde duze przeceny i nie tylko na baby ciuszki na wszystkie maja takie ze hej w sobote wieczorem emkowi kupilam spodnie takie smieszne w kratke i rewelacyjne butki i juz dzis rano byly u nas! strasznie szybko i sprawnie:)

Jak pamietam, to za pierwszym razem czekalam cos okolo miesiaca lub lekko ponad bo z sie zastanawialam czy list doszedl.

Ale to wlasciwie jest dziwne bo wydaje mi sie, ze wszystkie te aplikacje na ten sam adres ida... i powinny byc otwierane tak jak doszly... tylk ojak wlasnie wyjasnic to, ze ja juz mam, a buziaczek nie...hmm

oj nie wiem moze to ma znaczenie ze ja mam joint account i musza bardziej sprawdzac bo emek tam figuruje tez a nie tylko ja i moze temu takie opoznienia...oby to wogole dostali bo to byla koperta per-paid...:nerd:

buziaczek ja tez wysyłałam w kopercie pre paid. W załączniku pisało ze jeśli do 4-ech tygodni nie dostaniemy od nich listu to żeby wtedy się dowiadywać.

4 tygodni ale liczac tylko dni pracujace, tak? ja npwyslalam w ten swiateczny okres i nie wydaje mi sie zeby oni wtedy pracowali ale moze sie myle..bo masali przypadek jest przykladem ze jednak cos tam robili chociaz enynburg to juz szkocja a nie anglia i moze to ma tez wplyw:baffled:zobaczymy - pozyjemy:)

reklama
Do góry