reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
Nie dus ;) sama bym kupila, ale boje sie, ze mam za duzo wszystkiego i powstrzymuje sie przed kupowaniem ubranek. a w tym nexcie jakie koszulowe body fajne sa, albo bluzy z uszami....

Nie dus ;) sama bym kupila, ale boje sie, ze mam za duzo wszystkiego i powstrzymuje sie przed kupowaniem ubranek. a w tym nexcie jakie koszulowe body fajne sa, albo bluzy z uszami....

ahhah no widziałam własnie az paluszki świezbia zeby kupic i ceny atrakcyjne;-) jutro zrobię sobie spacerek i podotykam ahhah moze cos mi sie do rączki przyklei

agacina- jeszcze nie odebralam. Mam ten wydrukowany kupon ( ktory za chiny ludowe nie moge sobie przypomniec skad dokladnie wkoncu udalo mi sie go zdobyc) . Na stronie bounty pisze ze mozna tez torbe skolekcjonować w Bootsie i Sainsburym.

masala- jakbys zdobyla kupon na mum to be - bounty pack to w tym bootsie przy LIdlu nie ma bo dzis bylam sie pytac wiec trzeba by bylo jechać na Princes St. do tego dużego.

Dziewczyny,powiedzcie mi... czy znacie moze jakies ciekawe miejsca w necie, zeby kupic crib?
Znam te najpopularniejsze plus kiddicare... Ale nic mi nie przychodzi do glowy...

Dziewczyny przyszła mi w końcu karta Maternity Exemption.Z kolei w piątek wysłałam na health in pregnancy grand i teraz czekam na list.
W tym tygodniu wybieram się do next'a obowiązkowo!! Patrzyłam na link jaki wrzuciłyście i zaskoczyły mnie ceny,bo dziś rano byłam w tesco i tam ciuszki tyle samo kosztują.

Ja bylam dzis w Next i nowa kolekcja dla chlopcow jest fajna, dla dziewczynek mniej:( W ogole kiedys mi sie wydawalo, ze dla dziewczynek sa fajniejsze rzeczy, a teraz jak mam miec dziewczynke to podobaja mi sie te dla chlopcow...;/ Glupia baba ze mnie...:))

Ja wyslalam te aplikacje na health in pregnancy grand 30 grudnia i dzis juz sa na koncie... 10 dni... sprawnie im poszlo:))

reklama
To szybciutko masala. Musze sie zebrac i odwiedzic next,szczególnie jak mówisz ze kolekcja jest fajna a tymbardziej dla chlopców jest co wybrac.Mi sie zachowalo kilka ciuszków po pierwszym synku i te właśnie z nexta są w kapitalnym stanie,jak nowe.

Do góry