reklama
Odebralam z apteki dwie reklamowki te co wczoraj kupony drukowalam i jestem zaskoczona iloscia probek... myslalam, ze po dwie trzy beda a tam pelno tego...
Trzeciego kuponu nie moglam zrealizowac bo akurat nie mieli... moze i dobrze bede miala niespodzianke na nastepny raz Jak ja lubie takie duperelkiP
W ogole tej aptece Lloyds jest promocja na chusteczki Pampers Sensitive, srednio sie znam na cenach ale za 4 opakowania, kazde po 63 zaplacilam 3 funty, wiec chyba warto.
Trzeciego kuponu nie moglam zrealizowac bo akurat nie mieli... moze i dobrze bede miala niespodzianke na nastepny raz Jak ja lubie takie duperelkiP
W ogole tej aptece Lloyds jest promocja na chusteczki Pampers Sensitive, srednio sie znam na cenach ale za 4 opakowania, kazde po 63 zaplacilam 3 funty, wiec chyba warto.
no pierwszy to pregnancy information powinnismy dostac od midwife albo na skanie w 12 tyg (czego nie dostalam) . Mum to be pack można odebrac z sainsburys albo boots ale trzeba miec kupon ktory jest w poprzedniej torbie. Mi sie udalo jakos otzrymac vocher ale kurcze nie pamietamj jak , szukalam i szukalam wiec duzo tego bylo. Jak zarejestrujesz sie na Bounty to tam sa info moze poszukaj. Sa tez konkursy i raz udalo mi sie wygrać zestaw do pielegnacji skory.
Musze i ja wydrukowac te kupony
Masala, Ty kupowalas Huggiesy w Sainsburym i dostalas to pudelko z tymi probkami za free. A wzielas je sobie z polki, czy potem odbieralas w punkcie obslugi?
jutro w Bootsie kupie pampersy z torba i cos tam jeszcze ciekawego w kuponach widzialam wygrzebalam wszystkie kupony.
Masala, Ty kupowalas Huggiesy w Sainsburym i dostalas to pudelko z tymi probkami za free. A wzielas je sobie z polki, czy potem odbieralas w punkcie obslugi?
jutro w Bootsie kupie pampersy z torba i cos tam jeszcze ciekawego w kuponach widzialam wygrzebalam wszystkie kupony.
reklama
Podziel się: