reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
Dzieki dziewczyny:-)

To ja zamawiam...z tego co ja pamietam to na początku tylko sie karmi i przewija na zmiane szczególnie na piersi kupa przy kazdym karmieniu wiec troche tych jedynek pójdzie:tak:
Ale dwójki są niewiele wieksze;-)

No szkoda, ale fajnie ze juz znalazłas i powiem Ci ze cena ekstra, wiec skuś sie:tak:

Dziwne ze do Watford nie jezdza, bo to zdaje sie niedaleko mnie. A wogóle jaki ten świat mały mam w Watford kuzynke, w tym roku wyszła za mąż za włocha i tez czekaja na dzidziusia:tak:Tylko w szpitalu nie powiedzieli jej płci, juz w liscie miala zaznaczone ze jej nie podadzą, tez tak miałas?Jakis dziwny szpital:sorry2:
ja mieszkam k.watford a mam rodzic w stoke mandeville hospital niedaleko aylesbury.a ona w jakim szpitalu rodzila w aylesbury czy high wycombe?? bo w wycombe ja na usg chodze i mi tez nie chcieli chlopczyka potwierdzic wiesz teraz za 2,5 tyg mam scan z powodu lozyska to na nich wymusze 100% pewnosc...widac bylo na scanie 2 kuleczki naszego synka ale nie chciala nam potwierdzenia dac tez mowila ze wyniki tego i tak nie daja 100% pewnosci:confused:a poza tym to tez slyszalam ze ten szpital w wycombe to tak robi bo tam duzo hindusow maja a oni dziewczynek nie moga miec czy cos takiego bo beda musiec usunac...tak chyba jakos dlatego nie chcialam tam rodzic i mi stoke polecono bo podobno swietna opieka medyczna tam jest

No bo niektore religie maja tak, ze ludzie wierza w to- nie beda miec syna- nie pojda do nieba..
Poza tym corka to posag...a wiele corek- bankructwo. Obchodza te przepisy w Indiach w sposob niemozliwy, bo tam jest zakazane wlasnie dowiadywanie sie jaka plec... No i lekarze pisza czerwonym dlugopisem jesli dziewczynka, niebieskim jesli chlopiec....itd...

tak ale mi usg dwa razu w wycombe robiono i to dwa razy przez "bialego czlowieka" sory za wyrazenie:) i w 18 tyg mi nie chcieli potwierdzic sami zauwazylismy a ona sie tylko usmiechnela i mowi "...na 100% to nie wiadomo")i teraz pociagne ich za jezyk juz na pewno!

a ja mam znow miec scan po dzisiejszych rewelacjach, a juz mialam nadzieje, ze nie bede miec szczerze mowiac... a to dlatego..ze my nie chcemy znac plci i jest straaaaaaaaaaasznie ciezko sie nie zapytac

tez chcielismy niespodziewanke ale nam nie wyszlo bo jak juz go zobaczylismy na monitorze to koniec - musielismy wiedziec :) a i tak nam nie dali gwarancji...idz na scan do wycombe hospital:-Dto ci nie powiedza:-p;-)zamien sie:)

czy orientujecie się może na jaki adres trzeba wysłać ten formularz na becikowe:confused:, słyszałam, że można zanieść do job centre, ale wolałabym wysłać pocztą, bo job centre mam daleko

ja mieszkam k.watford a mam rodzic w stoke mandeville hospital niedaleko aylesbury.a ona w jakim szpitalu rodzila w aylesbury czy high wycombe?? bo w wycombe ja na usg chodze i mi tez nie chcieli chlopczyka potwierdzic wiesz teraz za 2,5 tyg mam scan z powodu lozyska to na nich wymusze 100% pewnosc...widac bylo na scanie 2 kuleczki naszego synka ale nie chciala nam potwierdzenia dac tez mowila ze wyniki tego i tak nie daja 100% pewnosci:confused:a poza tym to tez slyszalam ze ten szpital w wycombe to tak robi bo tam duzo hindusow maja a oni dziewczynek nie moga miec czy cos takiego bo beda musiec usunac...tak chyba jakos dlatego nie chcialam tam rodzic i mi stoke polecono bo podobno swietna opieka medyczna tam jest

Ona jeszcze nie rodziła, ma termin na kwietnia:tak:
Nie wiem w którym szpitalu robiła scany, bo szczerze mówiac myślałam ze Watford jest niewielkie i jest tam tylko jeden szpital:sorry2::confused:
Buziaczek ze wam sie udało dojrzec ze to chłopiec, my z mezem sami nie potrafilismy rozpoznac:confused:

reklama
Do góry