reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
A u mnie nie będzie powrotu. Byłam dziś na rozmowie z szefem i podziękowano mi za współpracę :-(
A
AnOoLa88
Gość
ooo co Ty ? :O to mogą tak Cie od razu wywalić?A u mnie nie będzie powrotu. Byłam dziś na rozmowie z szefem i podziękowano mi za współpracę :-(
ja gdzies czytalam ze kobieta po macierzynskim jest chroniona jakos ze nie mozna jej zwolnic..;>
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Mamo Stacha strasznie mi przykro :-(... nie znam się dobrze na prawie pracy, ale wydaje mi się, że jak kobieta wraca po macierzyńskim na niepełny wymiar czasu pracy np. na 7/8 etatu to jest przez rok chroniona przed zwolnieniem Najlepiej byłoby podpytać jakiegoś kadrowca ;-) chyba mei siostra coś więcej się na tych sprawach zna ;-)
Mamo Stacha, bardzo mi przykro... :-(Mama Stacha
Odp: Powrót do pracy (nasze prawa, organizacja, obawy)
A u mnie nie będzie powrotu. Byłam dziś na rozmowie z szefem i podziękowano mi za współpracę :-(
a były jakies symptomy ze mogą tak postąpić ?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hola hola ale po macierzynskim mama musi wrocic na swoje stanowisko pracy !! tak mowi prawo pracy !!!
zaraz podzwonie i zorientuje sie co i jak ..
A
AnOoLa88
Gość
no tosz mowilam ze nie maja prawa zwolnichola hola ale po macierzynskim mama musi wrocic na swoje stanowisko pracy !! tak mowi prawo pracy !!!
zaraz podzwonie i zorientuje sie co i jak ..
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiec moja siostra jutro to jeszcze posprawdza bo nie jest pewna jaki jest ten czas ochrony ale na 100% wiem ze po macierzynskim pracodawca ma obowiazek przywrocic kobiete na to samo badz rownorzedne stanowisko pracy ze stawka taka jak by nie byla na macierzynskim /to znaczyz e jesli przez te pol roku byly jakies podwyzki to musza byc one rowniez uwzglednione/ i powiedziala ze w takiej sytuacji to nie ma co sie 10 min zastanawiac tylko dawac do sadu pracy i wysadzic odszkodowanie nawet rocznego wynagrodzenia !!