reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

No slicznie, Madzia...
Ale moj gorset z calkiem innej bajki :-)

Pokazuje na chwilke... zaraz zdejmuje, zeby nie bylo, ze z golymi cyckami tutaj .... Sorki... ale nie moge znalezc wersji z zakrytym biustem... potraktujmy weic cycuszka tak, jak traktujemy na zdjeciach podczas karmienia...
Misia, a co z nasza zamknieta galeryjka?? Wlasnie by sie przydala...
Zdjecie juz usunieta... jak misia nam stworzy zamknieta galerie, to moze jeszcze kiedys ....

reklama
Kurcze... nawet gdybym umiala, nawet gdyby mi sie chcialo i nawet gdyby wozki byly w tak wysokiej wersji.. to ja bym nie miala gdzie jezdzic ;-( U nas sa tak dziurawe chodniki (nie wspominajac o drogach... w tym roku to juz jest szczyt wszystkiego).

wow Kira :) gorset wymiata...

co do galerii to kwestia paru dni... teraz czekamy na zmianę forum na lepsze i wtedy zrobimy zamkniętą galerię i odpowiednie wątki z naszymi dziećmi, naszymi gołymi biustami tudzież innymi intymnościami ;)

Wow to ja idę sobie foty strzelać :p hehe. Kira inaczej sobie wyobrażałam gorsecik, ale jestem pod wrażeniem. Ale na razie to zmykaj ze zdjęciem, bo zaraz jakiś "Wojtek 12 lat" sobie ściągnie :p Kurcze, nawet sobie nie wyobrażałam, że mogą nas czytać jacyś ludzie z zewnątrz. Ja nie będąc w ciąży to nawet nigdy nie pomyślałam o czymś takim.

Ja w sumie to zaraz bede z ta fota zmykala, ale nie dlatego, ze ktos z zewnatrz moze sobie popatrzeb, albo ukrasc :-) (na swojej stronie mam tego wiecej i tez latwo sciagnac a strona hula juz jakis czas), ale dlatego, zeby nie gorszyc, jesli ktos nie chce byc zgorszony ;-)
Wiec zaraz usuwam :-)

Ty se zawsze wszystko wygrzebiesz ;-) (ale nie grzeb na niej za duzo, bo podobno mam tam teraz tyle wirusow, ze szok) :-) Ale nie chce mi sie tam nic robic ;-( Wiec tak zostanie, chyba ze sie ktos nade mna zlituje... musze chyba ldnie poprosic kogos...
Kurcze... bredze dzisiaj... tak mnie leb od goraca boli (przegrzalam sie dzisiaj na sloneczku) :-)

:-( o nie! ja nie zobaczylam :-( Kira ..a tak lubie ogladac twoje fotoski :-( Misia zrob cos zebysmy swobodnie mogly fotoski umieszczac...:-*

reklama
Do góry