reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powiedzieć w wychowawczyni w szkole o ciąży ?

reklama
Rozwiązanie
Myśle że to zależy tylko od Ciebie czy im powiesz :happy2: ja zdając maturę byłam w 12 tygodniu i nikt o tym nie wiedział dopiero przy odebraniu wyników powiedziałam :happy2: u mnie w klasie było sporo wścibskich osób nie chaciałam żeby później mówili że dzięki temu że byłam w ciąży to miałam ulgi.
22? W innym temacie podawała, że z chłopakiem mają po 19... teraz zrobiło się dziwnie :D archiwum x
Ale mimo wieku, to bym powiedziała, stres może różnie wpływać na ciężarną, nie ważne 30tc czy 7tc. Zrobi się dziewczynie słabo, albo ją zemdli. W innym temacie, któraś z dziewczyn o tym mówiła,ż że zaświadczenie na samą maturę, o ciąży. A jak faktycznie zostanie wezwana karetka, no to inne postępowanie jest w stosunku do ciężarnej.

Na swoim profilu ma wpisane kobieta, 22 ;-) Hmmm, a gdzieś pisała 19? Ups... To coś dziewczyna się rozmija w każdym swoim poście i to nie tylko z wiekiem ciąży :-D

reklama
Myśle że to zależy tylko od Ciebie czy im powiesz :happy2: ja zdając maturę byłam w 12 tygodniu i nikt o tym nie wiedział dopiero przy odebraniu wyników powiedziałam :happy2: u mnie w klasie było sporo wścibskich osób nie chaciałam żeby później mówili że dzięki temu że byłam w ciąży to miałam ulgi.

Rozwiązanie
Do góry