Ewii
Fanka BB :)
Ja na twoim miejscu uszanowałabym jego wolę [emoji4]Wiem wymuszam na nim wiem ze chce zamieszkać razem założyć rodzine trochę z nim gadałam na ten temat ale on teraz nie chce rozmawiam z nim często. I powiedział ze jeżeli wdapdniemy to damy radę a tak to nie chce teraz
wiem że to trudne, moja historia jest podobna bo też miałam silną potrzebę macierzyństwa ale mój obecnie mąż powiedział że najpierw mam skończyć szkołę, potem poszłam do pracy i zaczęliśmy się starać na tzw. lajcie (uda się to super, jak nie to trudno), po dwóch latach zaczęliśmy się starać na poważnie bo miałam pewną pracę i warunki dla dziecka jednak o młodego staraliśmy się kolejne 2 lata (w tym konsultacje ginekologiczne i endokrynologiczne) i w wieku 24 lat urodziłam. Powiem szczerze z perspektywy czasu że najpiękniejsze co może się zdarzyć kobiecie to momenty kiedy mężczyzna powie że "chce mieć z Tobą dziecko" a później te wzruszenie w momencie kiedy dowiaduje się o ciąży, czujecie pierwsze kopniaki i jak bierze na ręce wasze dziecko i widok jak się nim zajmuje
Warto poczekać na moment kiedy facet dojrzeje do tego bo świadome ojcostwo jest piękne [emoji4]
nie mówię tutaj że jakbyście wpadli to nie kochał by dziecka bo na pewno by je kochał, po prostu uszanuj to że jeszcze nie jest gotowy i nie zmuszaj bo to przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego [emoji4]